Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:33
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Resovia Park
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 22462
MALTAŃSCY WOJOWINICY Milan Club Polonia
nówka Tactiek masz wjeb
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
64.6 gemiddelde waardering 69.1
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


1e minuut.
Olías is nu in balbezit. Monteiro Neto begaat een overtreding. Olías is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klepacki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Żurański rent richting de bal. Mogyórosi onderschept slim de pass. Mogyórosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Bajek speelt de bal door. Doncu geeft een hoge lob. Adamczak kopt de bal weg. Monteiro Neto met een sublieme pass. Ayaydın verovert de bal door een tackle van achteren. De Waal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filipski rent richting de bal. Filipski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Milan Club Polonia 1:0

17e minuut.
Tătar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătar passt de bal met de wreef. Olías bereikt de bal nog maar net als eerste. Yunus rent richting de bal. Yunus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pałubicki bokst de bal weg. Daar is Bajek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Olías geeft een lange en hoge pass. Mogyórosi kopt de bal weg. Daar is Sendra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus is nu in balbezit. Yunus haalt uit met een fantastische trap. Pałubicki bokst de bal weg.

22e minuut.
Meisingset met een sublieme pass. Doncu rent richting de bal. Doncu met een sublieme pass. Adamczak is nu in balbezit. Adamczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Raj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diagne Diop met de inworp. Yunus rent richting de bal. Yunus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Mogyórosi onderschept slim de pass. Raj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi maakt een afschuwelijke overtreding. Mogyórosi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Żurański geeft een lange en hoge pass. Klepacki kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajek de bal. Mogyórosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mogyórosi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Milan Club Polonia 1:1

35e minuut.
Meisingset passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Doncu de bal. Doncu passt de bal met de wreef. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamczak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Sendra geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olías met een snelle inworp. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Thomas controleert de bal met de borst. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zazou rent richting de bal. Adamczak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamczak haalt uit met een fantastische trap. De Waal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 58%, Milan Club Polonia 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Milan Club Polonia 1:1

47e minuut.
Diagne Diop rent richting de bal. Diagne Diop geeft de bal voor. Olías kopt de bal weg. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Raj geeft de bal voor. Diagne Diop probeert naar een medespeler te passen. Tătar heeft problemen om de bal te vangen. Lagrange rent richting de bal. Diagne Diop geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mogyórosi rent richting de bal. Mogyórosi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Milan Club Polonia 1:2

52e minuut.
Klepacki passt de bal zonder na te denken. Yunus is nu in balbezit. Lagrange tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagrange krijgt een gele kaart. Yunus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yunus wilt de vrije trap nemen. Pałubicki bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sendra geeft een hoge lob. Schätzle met een sublieme pass. Diagne Diop met een sublieme pass. Yunus is nu in balbezit. Yunus draait met de bal, schiet en ... Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Tătar heeft problemen om de bal te vangen. Tătar met een sublieme pass. Olías met een sublieme pass. Yunus rent richting de bal. Yunus schiet op doel. Pałubicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Żurański geeft een lange en hoge pass. Inworp. Olías met de inworp. Yunus is nu in balbezit. Yunus haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocharyan komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Monteiro Neto speelt de bal door. Adamczak is nu in balbezit. Met opzet legt Schätzle zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schätzle naar de kleedkamers voor een vroege douche.

88e minuut.
Tătar met een sublieme pass. Diagne Diop bereikt de bal nog maar net als eerste. Diagne Diop geeft een hoge lob. Daar is Yunus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yunus draait met de bal, schiet en ... Pałubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALTAŃSCY WOJOWINICY 63%, Milan Club Polonia 37%.
MALTAŃSCY WOJOWINICY - Milan Club Polonia 1:2