Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: AMSTERDAM ARENA
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 21555
Victoria B NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ
mus Tactiek NOWE P O G O
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
61 gemiddelde waardering 67.3
very good Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga is nu in balbezit. Mahakyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mahakyan geeft een hoge lob. Opałka kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Furga is nu in balbezit. Furga schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Aron met een snelle inworp. Siqueira is nu in balbezit. Pyłko rent richting de bal. Pyłko geeft een lange en hoge pass. Furga maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Berthelot probeert naar een medespeler te passen. Jacobs rent richting de bal. Jacobs passt de bal in één keer door. Dařílek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dařílek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Spaczyński probeert naar een medespeler te passen. Furga is nu in balbezit. Furga passt de bal met de wreef. Siqueira rent richting de bal. Siqueira schiet op doel. Gaeta bokst de bal weg.

43e minuut.
Aron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siqueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siqueira passt de bal met de wreef. Cosmescu rent richting de bal. Cosmescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 52%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria B - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 0:0

51e minuut.
Kozera geeft een lange en hoge pass. Dařílek kopt de bal weg. Klungelig pakt Elezi de bal. Elezi geeft een hoge lob. Byshovets krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Siqueira is nu in balbezit. Siqueira probeert naar een medespeler te passen. Mahakyan is nu in balbezit. Furga onderschept slim de pass. Furga draait met de bal, schiet en ... Gaeta bokst de bal weg. Furga bereikt de bal nog maar net als eerste. Furga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Zhak komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Elezi passt de bal in één keer door. Jacobs met een sublieme pass. Kozera rent richting de bal. Kozera geeft een hoge lob. Dařílek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Pyłko verovert de bal door een tackle van achteren. Pyłko passt de bal in één keer door. Zhak is nu in balbezit. Zhak schiet op doel. Gaeta probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Marini komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Kozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozera geeft een lange en hoge pass. Daar is Spaczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dařílek is nu in balbezit. Dařílek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria B - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:0

85e minuut.
Marini speelt de bal door. Byshovets bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Marini ... Strafschop! Byshovets raakt geblesseerd tijdens het duel. Byshovets zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Olszyna bokst de bal weg.

90e minuut.
Zhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhak passt de bal met de wreef. Furga is nu in balbezit. Furga draait met de bal, schiet en ... Gaeta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria B - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria B 36%, NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria B - NIE UMIEMY GRAĆ W PIŁKĘ 1:1