Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Knurów 88 Hellboy`s
stabilizacja Tactiek XYZ
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
10 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.2 gemiddelde waardering 69.5
very good Schieten formidable
very good Passen formidable
formidable Verdedigen formidable


2e minuut.
Kitutele passt de bal zonder na te denken. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski probeert naar een medespeler te passen. Żulewski geeft de bal voor. Walkowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Jenőfi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kitutele passt de bal zonder na te denken. Căpăţână is nu in balbezit. Căpăţână geeft de bal voor. Kitutele geeft de bal voor. Burlacu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Căpăţână passt de bal zonder na te denken. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele passt de bal met de wreef. Żulewski geeft een lange en hoge pass. Walkowiak rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak haalt uit met een fantastische trap. Jenőfi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Burlacu maakt een snoekduik en kopt de bal. Ptáčník geeft een lange en hoge pass. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi geeft een lange en hoge pass. King springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Wiejowski passt de bal in één keer door. Daar is Kitutele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kitutele probeert naar een medespeler te passen. Walkowiak is nu in balbezit. Walkowiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ptáčník met een sublieme pass. Daar is Demirci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burlacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burlacu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 0:1

28e minuut.
Vicioso kopt de bal weg. Šofranić heeft problemen om de bal te vangen. Šofranić geeft een lange en hoge pass. Czunyi krijgt zijn hoofd ertegen. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 1:1

33e minuut.
Husejko passt de bal met de wreef. Šofranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šofranić geeft de bal voor. King maakt een snoekduik en kopt de bal. Eftimie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski passt de bal met de wreef. Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Walkowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 1:2

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šofranić met een snelle inworp. Vicioso rent richting de bal. Vicioso geeft een lange en hoge pass. Czunyi krijgt zijn hoofd ertegen. Eftimie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Birse geeft een hoge lob. Inworp. Kitutele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Knurów 88 67%, Hellboy`s 33%.
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 1:2

47e minuut.
Demirci geeft een hoge lob. Kubowicz kopt de bal weg. Irrgang bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski onderschept slim de pass. Żulewski geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Husejko kopt de bal weg. Vicioso heeft problemen om de bal te vangen. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft een lange en hoge pass. Walkowiak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Irrgang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Šofranić de bal. Šofranić speelt de bal door. Czunyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czunyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Ptáčník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walkowiak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ptáčník. Walkowiak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Walkowiak kan niet meer verder spelen. Astier komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Burlacu is nu in balbezit. Burlacu passt de bal zonder na te denken. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele schiet op doel. Jenőfi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 1:3

61e minuut.
Burlacu rent richting de bal. Wiejowski rent richting de bal. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Astier bereikt de bal nog maar net als eerste. Astier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Czunyi passt de bal met de wreef. Šofranić heeft problemen om de bal te vangen. Šofranić geeft de bal voor. Czunyi krijgt zijn hoofd ertegen. Eftimie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 2:3

79e minuut.
Żulewski speelt de bal door. Kitutele bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitutele geeft een lange en hoge pass. Astier springt en kopt de bal. Jenőfi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 2:4

84e minuut.
Astier passt de bal zonder na te denken. Żulewski is nu in balbezit. Demirci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirci krijgt een gele kaart. Żulewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Wiejowski met een snel genomen vrije trap. Astier springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Knurów 88 59%, Hellboy`s 41%.
Borussia Knurów 88 - Hellboy`s 2:4