Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` Green Army
4-1-2-3 Martini Tactiek Siemianowicz2
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 68.1
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen uitmuntend
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


22e minuut.
Grajewski speelt de bal door. Gómez kopt de bal weg. Venâncio rent richting de bal. Venâncio schiet op doel. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Bas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martineau rent richting de bal. Martineau geeft een lange en hoge pass. Tahk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bas passt de bal zonder na te denken. Tahk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluzek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tahk raakt geblesseerd tijdens het duel. Venâncio kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 62%, Green Army 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Green Army 0:0

52e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau passt de bal in één keer door. Venâncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Venâncio draait met de bal, schiet en ... Grajewski bokst de bal weg.

54e minuut.
Bas speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez geeft de bal voor. Venâncio maakt een snoekduik en kopt de bal. Grajewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Green Army 0:1

55e minuut.
Leiser komt het veld opgelopen. Kallon komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Weiner geeft een hoge lob. Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas passt de bal zonder na te denken. Tahk is nu in balbezit. Tahk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cipolletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolletti passt de bal met de wreef. Kallon rent richting de bal. Kallon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Frimpong trapt de bal weg van het doel. Lotzwik kopt de bal weg. Trida probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bas rent richting de bal. Bas geeft de bal voor. Grajewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. D`Angelo komt het veld opgelopen. Borszéki komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Leiser verovert de bal door een tackle van achteren. Leiser met een sublieme pass. Borszéki rent richting de bal. Martineau verovert de bal door een tackle van achteren. Martineau geeft een lange en hoge pass. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Inworp. Habrat komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas speelt de bal door. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Martineau geeft een lange en hoge pass. Venâncio springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Inworp. Gómez met een snelle inworp. Bas is nu in balbezit. Bas geeft een hoge lob. Tahk maakt een snoekduik en kopt de bal. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` 69%, Green Army 31%.
PFC ,,HKS SIEMIANOWICZANKA`` - Green Army 0:1