Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.16
  • Stadion: Skałka
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 17612
UKS Sokół Rykoszyn Messa Lińska
prawidłowa Tactiek [07] Kudowa
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
64.6 gemiddelde waardering 52.6
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Belie geeft de bal voor. Amahit kopt de bal weg. Marusović controleert de bal met de borst. Marusović geeft een hoge lob. Schaudi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mäkipuro zal de hoekschop nemen. Daar is Aribau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Raaflaub passt de bal met de wreef. Həbibov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mäkipuro. Mäkipuro krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêgo passt de bal zonder na te denken. Həbibov rent richting de bal. Həbibov geeft een lange en hoge pass. Buchla maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Snoeijs kopt de bal weg. Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac met een sublieme pass. Amahit rent richting de bal. Amahit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həbibov geeft de bal voor. Daar is Obara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lessy rent richting de bal. Lessy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Marusović geeft de bal voor. Aribau bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvilahti verovert de bal door een tackle van achteren. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 1:0

34e minuut.
Talvilahti is nu in balbezit. Aribau bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit onderschept slim de pass. Amahit schiet op doel. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 2:0

35e minuut.
Aribau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marusović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tămâie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Anderson geeft een hoge lob. Marán geeft een hoge lob. Amahit krijgt zijn hoofd ertegen. Tămâie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Həbibov geeft de bal voor. Lessy maakt een snoekduik en kopt de bal. Obara probeert naar een medespeler te passen. Schaudi kan de bal niet met de borst controleren. Schaudi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marusović heeft problemen om de bal te vangen. Marusović speelt de bal door. Talvilahti rent richting de bal. Talvilahti draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 3:0

44e minuut.
Klungelig pakt Buchla de bal. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy passt de bal met de wreef. Uliczka rent richting de bal. Uliczka haalt uit met een fantastische trap. Obara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 59%, Messa Lińska 41%.
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 3:0

46e minuut.
Lemerre komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Grabovac passt de bal in één keer door. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaudi verovert de bal door een tackle van achteren. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 4:0

50e minuut.
Lessy is nu in balbezit. Amahit onderschept slim de pass. Amahit passt de bal met de wreef. Schaudi rent richting de bal. Schaudi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Həbibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belie verovert de bal door een tackle van achteren. Belie geeft een hoge lob. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Həbibov onderschept slim de pass. Həbibov met een sublieme pass. Lessy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lessy schiet op doel. Obara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 4:1

65e minuut.
Marusović rent richting de bal. Aribau probeert naar een medespeler te passen. Uliczka heeft problemen om de bal te vangen. Uliczka geeft een hoge lob. Lessy krijgt zijn hoofd ertegen. Obara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Grabovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabovac passt de bal zonder na te denken. Schaudi rent richting de bal. Schaudi draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 5:1

78e minuut.
Amahit bereikt de bal nog maar net als eerste. Amahit passt de bal in één keer door. Lemerre is nu in balbezit. Lemerre draait met de bal, schiet en ... Tămâie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 6:1

82e minuut.
Belie geeft een hoge lob. Marusović kopt de bal weg. Lemerre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemerre draait met de bal, schiet en ... Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 7:1

87e minuut.
Marusović is nu in balbezit. Marusović passt de bal met de wreef. Amahit is nu in balbezit. Amahit schiet op doel. Tămâie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UKS Sokół Rykoszyn 45%, Messa Lińska 55%.
UKS Sokół Rykoszyn - Messa Lińska 8:1