Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orion Koszary ŻNIN KLUB
zbyszek Tactiek 4-2-2-2
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
20 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
64.4 gemiddelde waardering 59.5
outstanding Schieten solid
very good Passen formidable
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Grămadă is nu in balbezit. Mircea geeft een lange en hoge pass. Brachtenbach kopt de bal weg. Mitrea rent richting de bal. Mitrea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mitrea rent richting de bal. Mitrea draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - ŻNIN KLUB 1:0

9e minuut.
Krzymowski onderschept slim de pass. Krzymowski passt de bal in één keer door. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Mitrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang bokst de bal weg. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - ŻNIN KLUB 2:0

16e minuut.
Păcălici bereikt de bal nog maar net als eerste. Păcălici passt de bal in één keer door. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea schiet op doel. Khánh Giang werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - ŻNIN KLUB 3:0

22e minuut.
Păcălici is nu in balbezit. Păcălici passt de bal met de wreef. Genkov onderschept slim de pass. Vijums probeert naar een medespeler te passen. Lászlai is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vijums neemt de hoekschop. Djappa controleert de bal met de borst. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai schiet op doel. Khánh Giang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Vijums speelt de bal door. Djappa rent richting de bal. Djappa met een sublieme pass. Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Hrepka geeft een hoge lob. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Demurtas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Văn Vương neemt zijn aanloop. Schramm bokst de bal weg.

36e minuut.
Schramm speelt de bal door. Grămadă kopt de bal weg. Losapio heeft problemen om de bal te vangen. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Păcălici heeft problemen om de bal te vangen. Păcălici passt de bal in één keer door. Genkov heeft problemen om de bal te vangen. Lászlai rent richting de bal. Lászlai draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Vijums bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijums passt de bal zonder na te denken. Lászlai rent richting de bal. Klungelig pakt Lászlai de bal. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Koszary 42%, ŻNIN KLUB 58%.
Orion Koszary - ŻNIN KLUB 3:0

55e minuut.
Elgaard geeft een lange en hoge pass. Trillo geeft een lange en hoge pass. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - ŻNIN KLUB 3:1

60e minuut.
Lászlai kopt de bal weg. Vijums heeft problemen om de bal te vangen. Genkov geeft de bal voor. Mitrea is nu in balbezit. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mircea met een sublieme pass. Mitrea rent richting de bal. Mitrea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Hrepka met een snelle inworp. Demurtas rent richting de bal. Demurtas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orion Koszary - ŻNIN KLUB 3:2

69e minuut.
Genkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vijums verovert de bal door een tackle van achteren. Vijums passt de bal in één keer door. Lászlai rent richting de bal. Lászlai schiet op doel. Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Păcălici met een sublieme pass. Mircea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mircea probeert naar een medespeler te passen. Mitrea rent richting de bal. Mitrea schiet op doel. Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Djappa met een sublieme pass. Păcălici controleert de bal met de borst. Păcălici speelt de bal door. Lászlai is nu in balbezit. Lászlai haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Demurtas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losapio onderschept slim de pass. Losapio geeft de bal voor. Lászlai rent richting de bal. Lászlai schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Vijums rent richting de bal. Vijums passt de bal zonder na te denken. Burgueña probeert de bal aan de voet te houden. Veneranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Veneranta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Schramm met een harde bal richting middenveld. Liidemann met een sublieme pass. Klungelig pakt Burgueña de bal. Demurtas is nu in balbezit. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. Schramm bokst de bal weg.

88e minuut.
Lászlai bereikt de bal nog maar net als eerste. Grămadă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lászlai is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lászlai zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mircea rent richting de bal. Mircea speelt de bal door. Djappa rent richting de bal. Djappa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orion Koszary 49%, ŻNIN KLUB 51%.
Orion Koszary - ŻNIN KLUB 3:2