Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŻNIN KLUB Black Hawk United
4-2-2-2 Tactiek 4 def +winger
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 11
59.8 gemiddelde waardering 58.1
very good Schieten excellent
formidable Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Fijał onderschept slim de pass. Fijał geeft een lange en hoge pass. Drăgan controleert de bal met de borst. Drăgan schiet op doel. Khánh Giang bokst de bal weg. Drăgan is nu in balbezit. Drăgan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - Black Hawk United 0:1

13e minuut.
Bulajski kan de bal niet met de borst controleren. Veneranta onderschept slim de pass. Veneranta passt de bal zonder na te denken. Văn Vương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Vương draait met de bal, schiet en ... Gorbachev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fijał heeft problemen om de bal te vangen. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Hrepka rent richting de bal. Hrepka speelt de bal door. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demurtas draait met de bal, schiet en ... Gorbachev probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Viola verovert de bal door een tackle van achteren. Viola speelt de bal door. Drăgan rent richting de bal. Drăgan haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - Black Hawk United 0:2

26e minuut.
Newhart geeft een hoge lob. Drăgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachtenbach legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drăgan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Carabaş neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - Black Hawk United 0:3

35e minuut.
Viola met een sublieme pass. Drăgan is nu in balbezit. Brachtenbach tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brachtenbach krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Viola kopt de bal weg. Cytowski geeft een hoge lob. Brachtenbach rent richting de bal. Carabaş onderschept slim de pass. Carabaş haalt uit met een fantastische trap. Khánh Giang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 39%, Black Hawk United 61%.
ŻNIN KLUB - Black Hawk United 0:3

49e minuut.
Veneranta met een snelle inworp. Văn Vương met een sublieme pass. Demurtas rent richting de bal. Demurtas draait met de bal, schiet en ... Gorbachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - Black Hawk United 1:3

51e minuut.
Brachtenbach geeft een hoge lob. Inworp. Viola met de inworp. Cytowski geeft de bal voor. Carabaş rent richting de bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Bulajski passt de bal in één keer door. Newhart is nu in balbezit. Newhart met een sublieme pass. Carabaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Veneranta rent richting de bal. Veneranta geeft de bal voor. Gazdag rent richting de bal. Demurtas verovert de bal door een tackle van achteren. Demurtas haalt uit met een fantastische trap. Gorbachev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Carabaş stond buitenspel. Rəhimzadə komt het veld opgelopen. Teber komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rəhimzadə met een sublieme pass. Newhart bereikt de bal nog maar net als eerste. Newhart probeert naar een medespeler te passen. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang bokst de bal weg. Carabaş rent richting de bal. Carabaş draait met de bal, schiet en ... Khánh Giang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ŻNIN KLUB - Black Hawk United 1:4

70e minuut.
Illyés komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hrepka passt de bal zonder na te denken. Figueiras onderschept slim de pass. Văn Vương is nu in balbezit. Văn Vương haalt uit met een fantastische trap. Gorbachev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Grămadă maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Demurtas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gazdag. Demurtas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grămadă komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Demurtas passt de bal zonder na te denken. Liidemann rent richting de bal. Liidemann passt de bal in één keer door. Hrepka rent richting de bal. Hrepka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Liidemann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Merişor komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Trillo neemt vlug de vrije trap. Daar is Figueiras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veneranta is nu in balbezit. Veneranta geeft de bal voor. Demurtas springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŻNIN KLUB 40%, Black Hawk United 60%.
ŻNIN KLUB - Black Hawk United 1:4