Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Orzeł Galewice Young biało*zieloni
attack2 Tactiek bob
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
28 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.2 gemiddelde waardering 64.8
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Ros González speelt de bal door. Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirian met een sublieme pass. Boyd is nu in balbezit. Boyd schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Paschalidis is nu in balbezit. Paschalidis geeft een lange en hoge pass. Sorgun kopt de bal weg. Krüzen rent richting de bal. Krüzen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgun geeft een lange en hoge pass. Krüzen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Inworp. Paschalidis met de inworp. Vernola probeert naar een medespeler te passen. Sorgun rent richting de bal. Sorgun haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Roggero probeert naar een medespeler te passen. Ros González rent richting de bal. Ros González passt de bal in één keer door. Boyd is nu in balbezit. Boyd schiet op doel. Aurelio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Sorgun rent richting de bal. Sorgun passt de bal zonder na te denken. Vernola rent richting de bal. Vernola geeft een lange en hoge pass. Krüzen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 1:0

12e minuut.
Badziak passt de bal in één keer door. Vernola is nu in balbezit. Vernola heeft problemen om de bal te vangen. Vernola geeft een hoge lob. Krüzen springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Frederico rent richting de bal. Frederico passt de bal met de wreef. Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito geeft een lange en hoge pass. Sorgun maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujaković bokst de bal weg. Krüzen rent richting de bal. Krüzen schiet op doel. Bujaković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 2:0

15e minuut.
Carcalete onderschept slim de pass. Carcalete geeft een lange en hoge pass. Vernola kopt de bal weg. Sorgun is nu in balbezit. Sorgun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd passt de bal zonder na te denken. Fasola rent richting de bal. Fasola draait met de bal, schiet en ... Aurelio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 2:1

25e minuut.
Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito passt de bal in één keer door. Frederico geeft een hoge lob. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen draait met de bal, schiet en ... Bujaković bokst de bal weg.

26e minuut.
Vernola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badziak speelt de bal door. Frederico probeert naar een medespeler te passen. Krüzen rent richting de bal. Krüzen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 3:1

27e minuut.
Sorgun speelt de bal door. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badziak speelt de bal door. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Pajarito is nu in balbezit. Pajarito probeert naar een medespeler te passen. Krüzen heeft problemen om de bal te vangen. Krüzen draait met de bal, schiet en ... Bujaković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 4:1

29e minuut.
Klungelig pakt Demirian de bal. Demirian passt de bal zonder na te denken. Hancocks is nu in balbezit. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Carcalete kopt de bal weg. Hancocks is nu in balbezit. Hancocks geeft een hoge lob. Fasola springt en kopt de bal. Aurelio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 4:2

37e minuut.
Hovhannisyan rent richting de bal. Hovhannisyan geeft een hoge lob. Frederico met een sublieme pass. Krüzen rent richting de bal. Krüzen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sorgun rent richting de bal. Sorgun draait met de bal, schiet en ... Bujaković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 5:2

43e minuut.
Frederico is nu in balbezit. Frederico met een sublieme pass. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorgun draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 6:2

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minh Khôi komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ros González zal de hoekschop nemen. Boyd krijgt zijn hoofd ertegen. Aurelio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Galewice Young 44%, biało*zieloni 56%.
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 6:2

46e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen is nu in balbezit. Boyd maakt een afschuwelijke overtreding. Boyd krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Pajarito kopt de bal weg. Hancocks speelt de bal door. Frederico speelt de bal door. Badziak heeft problemen om de bal te vangen. Badziak geeft de bal voor. Bujaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sorgun bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 7:2

55e minuut.
Kuzmić onderschept slim de pass. Vernola kan de bal niet met de borst controleren. Vernola geeft de bal voor. Krüzen springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 8:2

58e minuut.
Klungelig pakt Pajarito de bal. Pajarito met een sublieme pass. Krüzen is nu in balbezit. Krüzen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Hancocks geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badziak met een snelle inworp. Vernola geeft een lange en hoge pass. Krüzen krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Badziak speelt de bal door. Vernola rent richting de bal. Vernola passt de bal met de wreef. Sorgun is nu in balbezit. Sorgun draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sorgun is nu in balbezit. Sorgun passt de bal zonder na te denken. Vernola rent richting de bal. Vernola geeft een hoge lob. Krüzen maakt een snoekduik en kopt de bal. Bujaković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Minh Khôi rent richting de bal. Paschalidis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Minh Khôi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Minh Khôi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 8:3

70e minuut.
Boyd is nu in balbezit. Boyd passt de bal met de wreef. Minh Khôi bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Badziak is nu in balbezit. Badziak met een sublieme pass. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 9:3

72e minuut.
Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito passt de bal in één keer door. Krüzen rent richting de bal. Krüzen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 10:3

75e minuut.
Ros González is nu in balbezit. Ros González geeft een lange en hoge pass. Boyd kopt de bal weg. Demirian rent richting de bal. Demirian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Hancocks rent richting de bal. Frederico verovert de bal door een tackle van achteren. Frederico geeft een lange en hoge pass. Krüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Krüzen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Demirian kopt de bal weg. Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd passt de bal met de wreef. Ros González is nu in balbezit. Ros González schiet op doel. Aurelio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paschalidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khôi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 10:4

80e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd passt de bal met de wreef. Minh Khôi is nu in balbezit. Minh Khôi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 10:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Orzeł Galewice Young 51%, biało*zieloni 49%.
Orzeł Galewice Young - biało*zieloni 10:5