Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bianco-Neri AS Rabusie
9.23 5-2-1-2 v1 Tactiek nowość4
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
64.8 gemiddelde waardering 53.3
formidable Schieten solid
formidable Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Buzzani passt de bal met de wreef. Daar is Soeharto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka geeft een hoge lob. Biegański krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Fodé rent richting de bal. Letnický onderschept slim de pass. Thunebro bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický verovert de bal door een tackle van achteren. Letnický schiet op doel. Jajszczyk bokst de bal weg. Letnický rent richting de bal. Letnický draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 1:0

14e minuut.
Soeharto probeert naar een medespeler te passen. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski geeft de bal voor. Letnický rent richting de bal. Letnický haalt uit met een fantastische trap. Jajszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bocaş onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soeharto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Tromaras verovert de bal door een tackle van achteren. Tromaras geeft een hoge lob. Letnický kopt de bal weg. Klungelig pakt Teodoru de bal. Teodoru schiet op doel. Jajszczyk bokst de bal weg.

21e minuut.
Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický verovert de bal door een tackle van achteren. Letnický passt de bal zonder na te denken. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Jajszczyk bokst de bal weg.

22e minuut.
Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzani verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap. Thunebro probeert de bal aan de voet te houden. Jajszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 2:0

28e minuut.
Soeharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soeharto probeert naar een medespeler te passen. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Soeharto de bal. Soeharto speelt de bal door. Vignjević rent richting de bal. Vignjević geeft een lange en hoge pass. Letnický maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 3:0

33e minuut.
Buzzani geeft een lange en hoge pass. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik geeft een lange en hoge pass. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 49%, AS Rabusie 51%.
Bianco-Neri - AS Rabusie 3:0

46e minuut.
Selymes komt het veld opgelopen. Patilha komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Buzzani met een sublieme pass. Võsoberg rent richting de bal. Võsoberg passt de bal zonder na te denken. Biegański bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Skourtis met een sublieme pass. Klungelig pakt Bocaş de bal. Letnický is nu in balbezit. Letnický haalt uit met een fantastische trap. Jajszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 4:0

52e minuut.
Letnický verovert de bal door een tackle van achteren. Teodoru is nu in balbezit. Letnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Letnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 5:0

53e minuut.
Biegański probeert naar een medespeler te passen. Zerpa is nu in balbezit. Zerpa passt de bal zonder na te denken. Võsoberg is nu in balbezit. Võsoberg geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Soeharto passt de bal met de wreef. Keshishyan rent richting de bal. Keshishyan geeft een lange en hoge pass. Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Võsoberg geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa haalt uit met een fantastische trap. Skourtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 5:1

59e minuut.
Võsoberg passt de bal in één keer door. Buzzani is nu in balbezit. Buzzani passt de bal in één keer door. Biegański heeft problemen om de bal te vangen. Biegański schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ransdorf komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Võsoberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjanović onderschept slim de pass. Marjanović geeft een lange en hoge pass. Teodoru is nu in balbezit. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Jajszczyk bokst de bal weg.

64e minuut.
Soeharto passt de bal met de wreef. Selymes speelt de bal door. Ransdorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdorf draait met de bal, schiet en ... Jajszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 6:1

67e minuut.
Selymes passt de bal in één keer door. Viena rent richting de bal. Viena geeft een lange en hoge pass. Teodoru rent richting de bal. Teodoru draait met de bal, schiet en ... Jajszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Lamka rent richting de bal. Lamka passt de bal met de wreef. Zerpa rent richting de bal. Zerpa draait met de bal, schiet en ... Skourtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 6:2

74e minuut.
Buitenspel voor Zerpa. Goede buitenspelval van de verdediging. Skourtis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Selymes kopt de bal weg. Teodoru bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodoru schiet op doel. Jajszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Telín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vignjević met een snelle inworp. Ransdorf rent richting de bal. Ransdorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 7:2

81e minuut.
Marjanović is nu in balbezit. Marjanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Patilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerpa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zerpa haalt uit met een fantastische trap. Skourtis bokst de bal weg.

87e minuut.
Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bocaş de bal. Ransdorf is nu in balbezit. Ransdorf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bianco-Neri - AS Rabusie 8:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bianco-Neri 48%, AS Rabusie 52%.
Bianco-Neri - AS Rabusie 8:2