Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tickle Tackle Furia Kołobrzeg
def Tactiek o_v2L
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 68.1
excellent Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Klungelig pakt Buczkowski de bal. Buczkowski passt de bal in één keer door. Van Eenoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Eenoo geeft een hoge lob. Szóstakowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Buczkowski speelt de bal door. Van Eenoo is nu in balbezit. Bodrogi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodrogi krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Głowacki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Eenoo met de inworp. Falzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Falzon geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ługowicz kopt de bal weg. Feichtinger is nu in balbezit. Feichtinger passt de bal met de wreef. Kmetsch rent richting de bal. Kmetsch geeft een hoge lob. Toader bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pośpiech onderschept slim de pass. Pośpiech geeft de bal voor. Buczkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Feichtinger maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Danielczak springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pieniek speelt de bal door. Merkl probeert naar een medespeler te passen. Szóstakowski rent richting de bal. Szóstakowski schiet op doel. Háda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Furia Kołobrzeg 0:1

20e minuut.
Feichtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Feichtinger passt de bal in één keer door. Loffredo bereikt de bal nog maar net als eerste. Loffredo geeft een hoge lob. Kmetsch springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Pieniek kopt de bal weg. Szóstakowski is nu in balbezit. Szóstakowski speelt de bal door. Buczkowski is nu in balbezit. Buczkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Falzon geeft een lange en hoge pass. Van Eenoo heeft problemen om de bal te vangen. Van Eenoo geeft de bal voor. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski schiet op doel. Háda bokst de bal weg.

33e minuut.
Loffredo probeert de bal met de borst te controleren. Kastanos probeert naar een medespeler te passen. Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo geeft een hoge lob. Szóstakowski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Loffredo rent richting de bal. Loffredo geeft een lange en hoge pass. Frączczak kopt de bal weg. Daar is Kmetsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmetsch draait met de bal, schiet en ... Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Falzon met een sublieme pass. Klungelig pakt Frączczak de bal. Frączczak passt de bal in één keer door. Kmetsch is nu in balbezit. Kmetsch haalt uit met een fantastische trap. Toader probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szóstakowski kopt de bal weg. Buczkowski is nu in balbezit. Głowacki maakt een afschuwelijke overtreding. Głowacki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Buczkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Falzon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Háda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 47%, Furia Kołobrzeg 53%.
Tickle Tackle - Furia Kołobrzeg 0:1

46e minuut.
Merkl speelt de bal door. Daar is Szóstakowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szóstakowski passt de bal in één keer door. Buczkowski rent richting de bal. Buczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Pośpiech passt de bal in één keer door. Kastanos is nu in balbezit. Kastanos met een sublieme pass. Szóstakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szóstakowski haalt uit met een fantastische trap. Háda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Van Eenoo met een sublieme pass. Falzon rent richting de bal. Falzon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Buczkowski de bal. Buczkowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Feichtinger probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Frączczak de bal onder controle te krijgen. Falzon geeft een lange en hoge pass. Szóstakowski is nu in balbezit. Szóstakowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Falzon rent richting de bal. Kmetsch begaat een overtreding. Falzon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Falzon met een snel genomen vrije trap. Szóstakowski is nu in balbezit. Szóstakowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Furia Kołobrzeg 0:2

72e minuut.
Van Eenoo is nu in balbezit. Van Eenoo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Szóstakowski de bal. Szóstakowski schiet op doel. Háda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Loffredo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Danielczak de bal. Kastanos begaat een overtreding. Kastanos krijgt een gele kaart. Danielczak moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Danielczak kan niet meer verder spelen. Van Langenhove komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Buczkowski controleert de bal met de borst. Mascarenhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczkowski onderschept slim de pass. Buczkowski draait met de bal, schiet en ... Háda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tickle Tackle - Furia Kołobrzeg 0:3

85e minuut.
Toader probeert naar een medespeler te passen. Buczkowski kopt de bal weg. Daar is Mascarenhas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szóstakowski onderschept slim de pass. Szóstakowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Van Eenoo passt de bal zonder na te denken. Buczkowski is nu in balbezit. Szóstakowski rent richting de bal. Szóstakowski haalt uit met een fantastische trap. Háda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tickle Tackle 58%, Furia Kołobrzeg 42%.
Tickle Tackle - Furia Kołobrzeg 0:3