Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: OnlyJoint Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 42000
OnlyJoint Kuźnia Ustroń KS
pif-paf Tactiek klasyk 1.2
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
64.1 gemiddelde waardering 66.1
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mosiński de bal. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae haalt uit met een fantastische trap. Walderhaug bokst de bal weg.

2e minuut.
Galinha verovert de bal door een tackle van achteren. Galinha passt de bal zonder na te denken. Daar is Yong-Ki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yong-Ki geeft een lange en hoge pass. Kovrlija krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Oliveros is nu in balbezit. Cavecedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Oliveros zijn tegenspeler op de grond. Oliveros krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Yong-Ki rent richting de bal. Nikosyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yong-Ki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yong-Ki met een snel genomen vrije trap. Kovrlija krijgt zijn hoofd ertegen. Weckesser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 57%, Kuźnia Ustroń KS 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OnlyJoint - Kuźnia Ustroń KS 0:0

56e minuut.
Gostomski is nu in balbezit. Galinha verovert de bal door een tackle van achteren. Galinha passt de bal zonder na te denken. Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
İncememet onderschept slim de pass. İncememet probeert naar een medespeler te passen. Van Sam met een sublieme pass. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae draait met de bal, schiet en ... Walderhaug probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Oliveros passt de bal zonder na te denken. Daar is Nikosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikosyan passt de bal in één keer door. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Skrzek onderschept slim de pass. Skrzek geeft een hoge lob. Galinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Galinha draait met de bal, schiet en ... Weckesser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Kuźnia Ustroń KS 1:0

81e minuut.
Yong-Ki geeft een lange en hoge pass. İncememet heeft problemen om de bal te vangen. Kovrlija rent richting de bal. Kovrlija haalt uit met een fantastische trap. Weckesser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Kuźnia Ustroń KS 2:0

87e minuut.
Galinha verovert de bal door een tackle van achteren. Härkänen is nu in balbezit. Galinha onderschept slim de pass. Galinha haalt uit met een fantastische trap. Weckesser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Kuźnia Ustroń KS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 43%, Kuźnia Ustroń KS 57%.
OnlyJoint - Kuźnia Ustroń KS 3:0