Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: DRINKTIM Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 49216
DRINKTIM KS Tornado Kraków
ORŁY Tactiek 5 close 2
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 61.7
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Drabik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Trybalski de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Drabik zal de hoekschop nemen. Trybalski springt en kopt de bal. Brajnovits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRINKTIM 50%, KS Tornado Kraków 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DRINKTIM - KS Tornado Kraków 0:0

46e minuut.
Inworp. Drabik met de inworp. Miłosz is nu in balbezit. Trybalski verovert de bal door een tackle van achteren. Trybalski haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Costa speelt de bal door. Klungelig pakt Drabik de bal. Drabik geeft een hoge lob. Burzań is nu in balbezit. Burzań draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - KS Tornado Kraków 0:1

53e minuut.
Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez passt de bal zonder na te denken. Khchoyan rent richting de bal. Khchoyan geeft de bal voor. Mruczek krijgt zijn hoofd ertegen. Zvelebil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Burzań heeft problemen om de bal te vangen. Utscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski is nu in balbezit. Trybalski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - KS Tornado Kraków 0:2

75e minuut.
Dominikowski geeft de bal voor. Inworp. Sánchez met een snelle inworp. Khchoyan geeft een hoge lob. Prignano springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzań bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trybalski haalt uit met een fantastische trap. Brajnovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - KS Tornado Kraków 0:3

84e minuut.
Trybalski rent richting de bal. Scholarios legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trybalski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Burzań neemt zijn aanloop. Brajnovits werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRINKTIM - KS Tornado Kraków 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRINKTIM 59%, KS Tornado Kraków 41%.
DRINKTIM - KS Tornado Kraków 0:4