Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:28
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.20
  • Stadion: OnlyJoint Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 42000
OnlyJoint Kwiatas Bydgoszcz
pif-paf Tactiek kwiatas4s
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 62.1
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


1e minuut.
Iguarán met een sublieme pass. Yong-Ki met een sublieme pass. Galinha heeft problemen om de bal te vangen. Yong-Ki geeft een lange en hoge pass. Kovrlija krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Yong-Ki bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yong-Ki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adolfo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kovrlija maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Kwiatas Bydgoszcz 1:0

8e minuut.
Lakićević geeft een hoge lob. Służewski speelt de bal door. Iguarán verovert de bal door een tackle van achteren. Graffigna is nu in balbezit. Graffigna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Galinha is nu in balbezit. Junho onderschept slim de pass. Adolfo onderschept slim de pass. Adolfo geeft een lange en hoge pass. Kovrlija krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Adolfo is nu in balbezit. Adolfo passt de bal zonder na te denken. Yong-Ki is nu in balbezit. Yong-Ki geeft een hoge lob. Galinha springt en kopt de bal. Benczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zics probeert naar een medespeler te passen. Daar is Służewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iguarán maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Iguarán naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Służewski passt de bal met de wreef. Zics bereikt de bal nog maar net als eerste. Huayu begaat een overtreding. Huayu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Służewski heeft problemen om de bal te vangen. Służewski geeft de bal voor. Panchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffigna onderschept slim de pass. Graffigna schiet op doel. Walderhaug verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Walderhaug niet meer kan verder spelen. Skrzek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 48%, Kwiatas Bydgoszcz 52%.
OnlyJoint - Kwiatas Bydgoszcz 1:0

46e minuut.
Służewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Służewski passt de bal in één keer door. Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis haalt uit met een fantastische trap. Skrzek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OnlyJoint - Kwiatas Bydgoszcz 1:1

58e minuut.
Bekyan probeert naar een medespeler te passen. Służewski is nu in balbezit. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Huayu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Cavecedo verovert de bal door een tackle van achteren. Służewski rent richting de bal. Służewski met een sublieme pass. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Graffigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffigna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Kwiatas Bydgoszcz 1:2

68e minuut.
Służewski rent richting de bal. Służewski passt de bal in één keer door. Fournarakis rent richting de bal. Fournarakis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Kwiatas Bydgoszcz 1:3

72e minuut.
Służewski rent richting de bal. Służewski probeert naar een medespeler te passen. Fournarakis is nu in balbezit. Fournarakis draait met de bal, schiet en ... Skrzek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OnlyJoint - Kwiatas Bydgoszcz 1:4

73e minuut.
Marek komt het veld opgelopen. Gasperlmayer komt het veld opgelopen. Blum komt het veld opgelopen. Argaña komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Cavecedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavecedo geeft de bal voor. Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lakićević neemt de hoekschop. Skrzek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OnlyJoint 51%, Kwiatas Bydgoszcz 49%.
OnlyJoint - Kwiatas Bydgoszcz 1:4