Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Tornado Kraków Kuźnia Ustroń KS
5 close 2 Tactiek klasyk 1.2
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 66.5
excellent Schieten excellent
very good Passen outstanding
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Gostomski onderschept slim de pass. Gostomski met een sublieme pass. İncememet is nu in balbezit. Burzań onderschept slim de pass. Burzań schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dominik speelt de bal door. Majcher is nu in balbezit. Majcher speelt de bal door. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae schiet op doel. Zvelebil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Majcher passt de bal zonder na te denken. Van Sam probeert naar een medespeler te passen. Nae rent richting de bal. Nae schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Tornado Kraków - Kuźnia Ustroń KS 0:1

15e minuut.
Van Sam geeft de bal voor. Dominik kopt de bal weg. Drabik rent richting de bal. Drabik geeft de bal voor. Burzań maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Härkänen speelt de bal door. Roseţ speelt de bal door. Van Sam met een sublieme pass. Nae bereikt de bal nog maar net als eerste. Nae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Majcher passt de bal in één keer door. Oliveros is nu in balbezit. Met opzet legt Żulewski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żulewski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

36e minuut.
Dominik onderschept slim de pass. Dominik geeft de bal voor. Gostomski is nu in balbezit. Trybalski onderschept slim de pass. Trybalski draait met de bal, schiet en ... Weckesser bokst de bal weg.

43e minuut.
Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik probeert naar een medespeler te passen. Trybalski rent richting de bal. Trybalski schiet op doel. Weckesser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Tornado Kraków - Kuźnia Ustroń KS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 49%, Kuźnia Ustroń KS 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tornado Kraków - Kuźnia Ustroń KS 1:1

52e minuut.
Van Sam bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Sam passt de bal in één keer door. Nae rent richting de bal. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Burzań is nu in balbezit. Burzań passt de bal in één keer door. Daar is Drabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabik geeft een lange en hoge pass. Trybalski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Weckesser met een harde bal richting middenveld. Ribbisi kopt de bal weg. Costa geeft de bal voor. Trybalski rent richting de bal. Trybalski draait met de bal, schiet en ... Weckesser bokst de bal weg.

72e minuut.
Nikosyan probeert naar een medespeler te passen. Oliveros is nu in balbezit. Dominik onderschept slim de pass. Nikosyan rent richting de bal. Nikosyan geeft een hoge lob. Zvelebil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Michalczyk kopt de bal weg. Dominik bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros begaat een overtreding. Oliveros krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ribbisi rent richting de bal. Ribbisi geeft de bal voor. Klungelig pakt Trybalski de bal. Trybalski schiet op doel. Weckesser probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

84e minuut.
Floruţ geeft een hoge lob. King kan de bal niet met de borst controleren. Van Sam tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Sam krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Tornado Kraków 59%, Kuźnia Ustroń KS 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Tornado Kraków - Kuźnia Ustroń KS 1:1