Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.21
  • Stadion: zajacowo Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 27979
zajacowo Calinho Team
newer3 Tactiek Storm quatro
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Montero speelt de bal door. Németh met een sublieme pass. Bastidas rent richting de bal. Bastidas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Papović de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Flo passt de bal in één keer door. Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żulewski passt de bal met de wreef. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Calinho Team 0:1

4e minuut.
Natouri rent richting de bal. Natouri geeft een lange en hoge pass. Inworp. Németh met een snelle inworp. Papović geeft een hoge lob. Gudžoski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Bastidas passt de bal in één keer door. Daar is Papović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastidas is nu in balbezit. Papović rent richting de bal. Papović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Montero met een sublieme pass. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas passt de bal in één keer door. Żulewski heeft problemen om de bal te vangen. Żulewski schiet op doel. Gudžoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Flo geeft een hoge lob. Inworp. Barkó met de inworp. Martínez rent richting de bal. Martínez geeft een hoge lob. Pachón Mosquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Bastidas met een sublieme pass. Papović is nu in balbezit. Butnăreanu rent richting de bal. Papović onderschept slim de pass. Papović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Németh probeert naar een medespeler te passen. Żulewski is nu in balbezit. Parentti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Parentti krijgt een gele kaart. Żulewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

32e minuut.
Żulewski kopt de bal weg. Bastidas rent richting de bal. Butnăreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bastidas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bastidas kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Gudžoski bokst de bal weg.

40e minuut.
Sahnoun probeert naar een medespeler te passen. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh speelt de bal door. Bastidas rent richting de bal. Bastidas haalt uit met een fantastische trap. Gudžoski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Gudžoski probeert naar een medespeler te passen. Pucek kopt de bal weg. Espadas is nu in balbezit. Espadas geeft een hoge lob. Štainer springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zajacowo - Calinho Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 56%, Calinho Team 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zajacowo - Calinho Team 1:1

49e minuut.
Papović kopt de bal weg. Martínez is nu in balbezit. Bastidas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bastidas krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bastidas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pucek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopek haalt uit met een fantastische trap. Pachón Mosquero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Calinho Team 2:1

53e minuut.
Żulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parentti onderschept slim de pass. Parentti passt de bal in één keer door. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zajacowo - Calinho Team 2:2

60e minuut.
Butnăreanu onderschept slim de pass. Montero bereikt de bal nog maar net als eerste. Montero probeert naar een medespeler te passen. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas schiet op doel. Gudžoski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Espadas met een sublieme pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez passt de bal in één keer door. Kopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
zajacowo - Calinho Team 3:2

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Okal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh geeft de bal voor. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zajacowo - Calinho Team 3:3

89e minuut.
Martínez probeert naar een medespeler te passen. Barkó is nu in balbezit. Barkó geeft een hoge lob. Kopek rent richting de bal. Kopek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zajacowo 48%, Calinho Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zajacowo - Calinho Team 3:3