Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAOK Solniki FC Torra Nisko
4MID v.1 Tactiek serio proto
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
63.7 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
solid Passen formidable
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Kmiecik passt de bal in één keer door. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu passt de bal in één keer door. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Acevedo geeft een lange en hoge pass. Szewczak kopt de bal weg. Tibúrcio kan de bal niet met de borst controleren. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Čekan bokst de bal weg.

6e minuut.
Genish met een sublieme pass. Okołowicz rent richting de bal. Mihăileanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihăileanu is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Szewczak probeert naar een medespeler te passen. Okołowicz is nu in balbezit. Okołowicz passt de bal met de wreef. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Quallner geeft een hoge lob. Okołowicz is nu in balbezit. Kmiecik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kmiecik krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal met de wreef. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz geeft een lange en hoge pass. Grabiec springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Łakomski met de inworp. Szewczak rent richting de bal. Kmiecik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Szewczak de bal. Čekan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec geeft een lange en hoge pass. Acevedo kopt de bal weg. Szewczak rent richting de bal. Szewczak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Łakomski met de inworp. Maszkiewicz controleert de bal met de borst. Maszkiewicz geeft een hoge lob. Niemiro is nu in balbezit. Niemiro schiet op doel. Griffon bokst de bal weg.

42e minuut.
Okołowicz geeft een hoge lob. Bielas rent richting de bal. Bielas passt de bal met de wreef. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Maszkiewicz met de inworp. Klungelig pakt Łakomski de bal. Łakomski passt de bal in één keer door. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz geeft een hoge lob. Griffon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Acevedo de bal. Acevedo met een sublieme pass. Daar is Okołowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okołowicz geeft de bal voor. Szewczak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 53%, FC Torra Nisko 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PAOK Solniki - FC Torra Nisko 0:0

53e minuut.
Bielas geeft een hoge lob. Daar is Quallner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niemiro is nu in balbezit. Niemiro haalt uit met een fantastische trap. Griffon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Torra Nisko 1:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łakomski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kmiecik probeert de bal met de borst te controleren. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec schiet op doel. Čekan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Klungelig pakt Okołowicz de bal. Okołowicz passt de bal zonder na te denken. Acevedo rent richting de bal. Acevedo geeft een lange en hoge pass. Grabiec krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo passt de bal zonder na te denken. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz geeft een hoge lob. Szewczak springt en kopt de bal. Čekan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kmiecik verovert de bal door een tackle van achteren. Kmiecik met een sublieme pass. Łakomski geeft een lange en hoge pass. Ponikowski probeert de bal aan de voet te houden. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Griffon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAOK Solniki - FC Torra Nisko 2:0

80e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Acevedo passt de bal in één keer door. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz geeft een hoge lob. Szewczak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Čekan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAOK Solniki 64%, FC Torra Nisko 36%.
PAOK Solniki - FC Torra Nisko 2:0