Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pionier Szczecin PAOK Solniki
Torb V7.2 Tactiek 4MID v.1
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 64.1
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Łakomski passt de bal met de wreef. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu met een sublieme pass. Ponikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ormancı bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Łakomski geeft een hoge lob. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu geeft een lange en hoge pass. Niemiro springt en kopt de bal. Tekiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 0:1

13e minuut.
Narodowski met een sublieme pass. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap. Tekiela bokst de bal weg.

14e minuut.
Maszkiewicz speelt de bal door. Klungelig pakt Mihăileanu de bal. Mihăileanu geeft een hoge lob. Niemiro is nu in balbezit. Niemiro haalt uit met een fantastische trap. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Mihăileanu passt de bal met de wreef. Ponikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponikowski probeert naar een medespeler te passen. Niemiro rent richting de bal. Niemiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Łuczko speelt de bal door. Chruszcz is nu in balbezit. Chruszcz passt de bal zonder na te denken. Hedrén rent richting de bal. Hedrén haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz met een sublieme pass. Niemiro is nu in balbezit. Niemiro haalt uit met een fantastische trap. Tekiela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 0:2

33e minuut.
Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz passt de bal zonder na te denken. Oliva rent richting de bal. Oliva schiet op doel. Čekan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 1:2

35e minuut.
Oliva bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloise verovert de bal door een tackle van achteren. Bloise passt de bal zonder na te denken. Niemiro rent richting de bal. Niemiro draait met de bal, schiet en ... Tekiela bokst de bal weg.

41e minuut.
Mihăileanu met een sublieme pass. Ponikowski is nu in balbezit. Písek begaat een overtreding. Písek krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Pachelski kopt de bal weg. de Frontin is nu in balbezit. Puńko maakt een afschuwelijke overtreding. Puńko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 59%, PAOK Solniki 41%.
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 1:2

47e minuut.
Puńko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Łakomski probeert naar een medespeler te passen. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 1:3

49e minuut.
Łuczko passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Hedrén de bal onder controle te krijgen. Chruszcz rent richting de bal. Chruszcz geeft een hoge lob. Hedrén springt en kopt de bal. Čekan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Maszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maszkiewicz speelt de bal door. Ponikowski heeft problemen om de bal te vangen. Ponikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Hedrén rent richting de bal. Tibúrcio verovert de bal door een tackle van achteren. Tibúrcio geeft de bal voor. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ponikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Maszkiewicz is nu in balbezit. Maszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Niemiro probeert de bal met de borst te controleren. Niemiro draait met de bal, schiet en ... Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Maszkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Sanjana de bal. Ponikowski rent richting de bal. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Tekiela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 1:4

74e minuut.
Łakomski passt de bal in één keer door. Ponikowski is nu in balbezit. Sanjana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ponikowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponikowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Tekiela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
de Frontin is nu in balbezit. de Frontin passt de bal in één keer door. Oliva heeft problemen om de bal te vangen. Oliva schiet op doel. Čekan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 2:4

85e minuut.
Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu geeft de bal voor. Daar is Narodowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ponikowski is nu in balbezit. Ponikowski draait met de bal, schiet en ... Tekiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niemiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemiro schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pionier Szczecin 53%, PAOK Solniki 47%.
Pionier Szczecin - PAOK Solniki 2:4