Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.22
  • Stadion: Ludwiniak Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25663
SKR-Mleczarnia Zezulin FC Hajs
do ataku1 Tactiek dcyc
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
64.4 gemiddelde waardering 62.3
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Gzowski met een sublieme pass. Kamenský rent richting de bal. Kamenský met een sublieme pass. Čađenović rent richting de bal. Čađenović schiet op doel. Czerwiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Hristojević rent richting de bal. Chavarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC Hajs 0:1

15e minuut.
Słaboń rent richting de bal. Kamenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamenský passt de bal zonder na te denken. Šehović is nu in balbezit. Šehović draait met de bal, schiet en ... Alich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Šehović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonfim bereikt de bal nog maar net als eerste. Šehović verovert de bal door een tackle van achteren. Šehović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Gzowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera passt de bal in één keer door. Čađenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović schiet op doel. Czerwiński bokst de bal weg. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević haalt uit met een fantastische trap. Czerwiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC Hajs 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Słaboń de bal. Šehović is nu in balbezit. Šehović passt de bal zonder na te denken. Creţu rent richting de bal. Creţu draait met de bal, schiet en ... Alich bokst de bal weg.

38e minuut.
Gür speelt de bal door. Creţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sobczak krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Bishop rent richting de bal. Bishop passt de bal zonder na te denken. Sobczak rent richting de bal. Creţu onderschept slim de pass. Creţu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 46%, FC Hajs 54%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC Hajs 0:2

46e minuut.
Murarczyk komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Creţu is nu in balbezit. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata geeft de bal voor. Šehović is nu in balbezit. Šehović draait met de bal, schiet en ... Alich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC Hajs 1:2

51e minuut.
Bonfim geeft de bal voor. Inworp. Drąg met de inworp. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gwadera kopt de bal weg. Daar is Čađenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gür bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Chavarro passt de bal met de wreef. Kamenský geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Czartoryski de bal. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Drąg is nu in balbezit. Gzowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Drąg raakt geblesseerd tijdens het duel. Dojaś komt het veld opgelopen. Fortini komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Alich trapt de bal weg van het doel. Gzowski kopt de bal weg. Čađenović rent richting de bal. Hristojević is nu in balbezit. Hristojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nhật Dũng komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Murarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Zygert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murarczyk. Murarczyk krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Kamenský passt de bal zonder na te denken. Čađenović rent richting de bal. Gür bereikt de bal nog maar net als eerste. Čađenović onderschept slim de pass. Čađenović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKR-Mleczarnia Zezulin 51%, FC Hajs 49%.
SKR-Mleczarnia Zezulin - FC Hajs 1:2