Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elysium S. Rzezimieszki
ooooo Tactiek zdolny 10!!
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
60 gemiddelde waardering 63.2
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilie speelt de bal door. Srebrny speelt de bal door. Okruta rent richting de bal. Okruta draait met de bal, schiet en ... Knitel bokst de bal weg.

3e minuut.
Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocieczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okruta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pleśniak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Knitel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Rzezimieszki 0:1

19e minuut.
Welikow met een snelle inworp. Srebrny speelt de bal door. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow geeft een hoge lob. Okruta maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Okruta is nu in balbezit. Okruta schiet op doel. Knitel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Rzezimieszki 0:2

23e minuut.
Welikow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Srebrny de bal. Srebrny probeert naar een medespeler te passen. Pleśniak rent richting de bal. Pleśniak haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mann zal de hoekschop nemen. Pleśniak kopt de bal weg. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Knitel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matić heeft problemen om de bal te vangen. Gcwensa onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Rzezimieszki 0:3

29e minuut.
Ingver geeft een hoge lob. Czeszek kopt de bal weg. Welikow probeert naar een medespeler te passen. Okruta is nu in balbezit. Okruta draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Rzezimieszki 0:4

32e minuut.
Matić kopt de bal weg. Daar is Okruta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingver bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta onderschept slim de pass. Okruta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Czeszek is nu in balbezit. Czeszek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ingver de bal. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 74%, Rzezimieszki 26%.
Elysium S. - Rzezimieszki 0:4

52e minuut.
Welikow kopt de bal weg. Matić rent richting de bal. Matić probeert naar een medespeler te passen. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Okruta haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Mann met de inworp. Srebrny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sarikas. Sarikas krijgt een gele kaart. Srebrny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojka komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Madej kopt de bal weg. Klungelig pakt Ingver de bal. Okruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleśniak is nu in balbezit. Pleśniak schiet op doel. Knitel bokst de bal weg.

61e minuut.
Welikow met een snelle inworp. Ilie is nu in balbezit. Srebrny onderschept slim de pass. Srebrny geeft de bal voor. Knitel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ilie bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilie passt de bal in één keer door. Sierkowski is nu in balbezit. Sierkowski schiet op doel. Ñancupel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Rzezimieszki 1:4

70e minuut.
Inworp. Burza komt het veld opgelopen. Nieznajomy komt het veld opgelopen. Miodopolski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Welikow geeft de bal voor. Okruta rent richting de bal. Thonet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okruta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nieznajomy legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Elysium S. - Rzezimieszki 1:5

80e minuut.
Rojka verovert de bal door een tackle van achteren. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk passt de bal in één keer door. Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Rojka de bal. Strąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Strąk geeft een hoge lob. Matić rent richting de bal. Matić haalt uit met een fantastische trap. Knitel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elysium S. 64%, Rzezimieszki 36%.
Elysium S. - Rzezimieszki 1:5