Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS SOBPOL KS Polarny
520 Tactiek KRIZ 2
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.3 gemiddelde waardering 60.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
solid Verdedigen excellent


11e minuut.
Mincă geeft een hoge lob. Díaz Arce kopt de bal weg. Klungelig pakt Rosopoulos de bal. Rosopoulos probeert naar een medespeler te passen. Díaz Arce geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bolluk kopt de bal weg. Kilbane is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cilibeanu. Cilibeanu krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Géczy rent richting de bal. Géczy passt de bal met de wreef. Rosopoulos is nu in balbezit. Rosopoulos haalt uit met een fantastische trap. Perníček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - KS Polarny 0:1

36e minuut.
Giejsztorewicz passt de bal met de wreef. Rosopoulos is nu in balbezit. Gočál tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gočál krijgt een gele kaart. Rosopoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rosopoulos wilt de vrije trap nemen. Perníček bokst de bal weg.

38e minuut.
Rosopoulos rent richting de bal. Rosopoulos passt de bal in één keer door. Lato is nu in balbezit. Wnęk verovert de bal door een tackle van achteren. Wnęk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lato passt de bal in één keer door. Wnęk heeft problemen om de bal te vangen. Wnęk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - KS Polarny 0:2

41e minuut.
Kilbane speelt de bal door. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Géczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Géczy krijgt een gele kaart. Badarică raakt geblesseerd tijdens het duel. Gavito met een snel genomen vrije trap. Badarică bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică haalt uit met een fantastische trap. Najder kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mincă onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Cilibeanu passt de bal zonder na te denken. Kilbane is nu in balbezit. Kilbane passt de bal in één keer door. Badarică heeft problemen om de bal te vangen. Badarică geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 55%, KS Polarny 45%.
LKS SOBPOL - KS Polarny 0:2

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iversen zal de hoekschop nemen. Giejsztorewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rosopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosopoulos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - KS Polarny 0:3

54e minuut.
Iversen geeft de bal voor. Milchbubi kan de bal niet met de borst controleren. Wnęk rent richting de bal. Wnęk haalt uit met een fantastische trap. Perníček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - KS Polarny 0:4

57e minuut.
Iversen passt de bal in één keer door. Giejsztorewicz is nu in balbezit. Giejsztorewicz passt de bal in één keer door. Wnęk rent richting de bal. Wnęk draait met de bal, schiet en ... Perníček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Yegros onderschept slim de pass. Negoiţă is nu in balbezit. Szekely legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Negoiţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Badarică zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - KS Polarny 1:4

70e minuut.
Negoiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Yegros is nu in balbezit. Badarică onderschept slim de pass. Badarică haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - KS Polarny 2:4

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Perníček niet meer kan verder spelen. Kantanen komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Kilbane passt de bal in één keer door. Gavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavito geeft een hoge lob. Negoiţă is nu in balbezit. Negoiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS SOBPOL - KS Polarny 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS SOBPOL 41%, KS Polarny 59%.
LKS SOBPOL - KS Polarny 3:4