Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.24
  • Stadion: warrriors Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 14288
warrriors WHITE STAR*
moja 532 Tactiek 2
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 63.3
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


18e minuut.
Śliwiński onderschept slim de pass. Álvarez Álvarez rent richting de bal. Broon probeert naar een medespeler te passen. Aumees rent richting de bal. Aumees draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Puźniak is nu in balbezit. Puźniak geeft de bal voor. Bursuc kopt de bal weg. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Guillou speelt de bal door. Puźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak met een sublieme pass. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Szubartowski bokst de bal weg. Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanik draait met de bal, schiet en ... Szubartowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - WHITE STAR* 0:1

45e minuut.
Poladov speelt de bal door. Puźniak is nu in balbezit. Ślesiński begaat een overtreding. Ślesiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 47%, WHITE STAR* 53%.
warrriors - WHITE STAR* 0:1

53e minuut.
Pacułt probeert naar een medespeler te passen. Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon geeft de bal voor. Aumees rent richting de bal. Aumees draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bojinov is nu in balbezit. Bojinov geeft de bal voor. Broon bereikt de bal nog maar net als eerste. Broon geeft een lange en hoge pass. Aumees springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chilovatîi trapt de bal weg. Pacułt kopt de bal weg. Aumees rent richting de bal. Aumees draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Aumees kopt de bal weg. Daar is Bitang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basile bereikt de bal nog maar net als eerste. Basile haalt uit met een fantastische trap. Chilovatîi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
warrriors - WHITE STAR* 1:1

72e minuut.
Pacułt is nu in balbezit. Pacułt probeert naar een medespeler te passen. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński geeft een hoge lob. Aumees springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - WHITE STAR* 2:1

75e minuut.
Poladov geeft een hoge lob. Urbanik kopt de bal weg. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc schiet op doel. Szubartowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
warrriors - WHITE STAR* 2:2

81e minuut.
Urbanik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Duda ... Strafschop! Urbanik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirończuk komt het veld opgelopen. Bursuc neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Szubartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Puźniak passt de bal zonder na te denken. Ślesiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Broon de bal. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Broon geeft de bal voor. Chilovatîi probeert naar een medespeler te passen. Draba heeft problemen om de bal te vangen. Ślesiński rent richting de bal. Ślesiński geeft een lange en hoge pass. Chilovatîi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Aumees bereikt de bal nog maar net als eerste. Aumees draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szubartowski probeert naar een medespeler te passen. Guillou kopt de bal weg. Gosk heeft problemen om de bal te vangen. Bursuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursuc draait met de bal, schiet en ... Szubartowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Śliwiński de bal. Mirończuk is nu in balbezit. Mirończuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
warrriors - WHITE STAR* 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: warrriors 45%, WHITE STAR* 55%.
warrriors - WHITE STAR* 2:3