Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.25
  • Stadion: Galaktyk Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 31810
UFO BOYS Łowicz Kopacze Fox FC
fire Tactiek Fox541wing1
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 55.6
uitstekend Schieten goed
uitstekend Passen zeer goed
formidabel Verdedigen uitstekend


14e minuut.
Ziyech is nu in balbezit. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud draait met de bal, schiet en ... Kuźba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - Kopacze Fox FC 1:0

14e minuut.
Pérez Escamilla rent richting de bal. Krasnolud onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brzydkowski. Krasnolud raakt geblesseerd tijdens het duel. Krasnolud komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Saario probeert naar een medespeler te passen. Siwak is nu in balbezit. Siwak passt de bal in één keer door. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari schiet op doel. Kuźba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Inworp. Bisson komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Ziyech bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud onderschept slim de pass. Wałdoch onderschept slim de pass. Ferrari verovert de bal door een tackle van achteren. Ferrari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Sasnouski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hermanowski met een snelle inworp. Bisson geeft de bal voor. Merits maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFO BOYS Łowicz 46%, Kopacze Fox FC 54%.
UFO BOYS Łowicz - Kopacze Fox FC 1:0

47e minuut.
Venezis geeft de bal voor. Vianna kopt de bal weg. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari draait met de bal, schiet en ... Kuźba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UFO BOYS Łowicz - Kopacze Fox FC 2:0

54e minuut.
Ponteiro geeft een lange en hoge pass. Vianna rent richting de bal. Sandoval begaat een overtreding. Sandoval krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çobanzadə komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vianna speelt de bal door. Saario bereikt de bal nog maar net als eerste. Saario met een sublieme pass. Siwak rent richting de bal. Siwak schiet op doel. De bal raakt de paal. Kuźba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Merits is nu in balbezit. Pellegrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellegrini passt de bal met de wreef. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UFO BOYS Łowicz 53%, Kopacze Fox FC 47%.
UFO BOYS Łowicz - Kopacze Fox FC 2:0