Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fada Maka Stars SPAWSTAL po godzinach
super trial Tactiek mariola 541
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
59.8 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Lardieri onderschept slim de pass. Lardieri geeft de bal voor. Inworp. Világi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żądlak geeft de bal voor. Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Klungelig pakt Nazeem de bal. Ignasz is nu in balbezit. Ignasz geeft de bal voor. Gaguinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ślifirczyk speelt de bal door. Bieda is nu in balbezit. Dani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dani krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Ignasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazeem begaat een overtreding. Ignasz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ruczkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gaguinho rent richting de bal. Gaguinho draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Daar is Ruczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruczkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Słoń de bal. Fana rent richting de bal. Fana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lardieri onderschept slim de pass. Żądlak rent richting de bal. Żądlak passt de bal met de wreef. Lăpuşte is nu in balbezit. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żądlak is nu in balbezit. Żądlak draait met de bal, schiet en ... Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ignasz geeft een hoge lob. Słoń rent richting de bal. Słoń passt de bal met de wreef. Daar is Fana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ruperez probeert de bal met de borst te controleren. Lardieri rent richting de bal. Ruperez is nu in balbezit. Lăpuşte onderschept slim de pass. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
De la Rosa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ruczkowski de bal onder controle te krijgen. Gálvez Obrero verovert de bal door een tackle van achteren. Ruczkowski geeft een hoge lob. Fana springt en kopt de bal. Ślifirczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 40%, SPAWSTAL po godzinach 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fada Maka Stars - SPAWSTAL po godzinach 0:0

46e minuut.
Einstein komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Olybios onderschept slim de pass. Syposz is nu in balbezit. Syposz met een sublieme pass. Lăpuşte bereikt de bal nog maar net als eerste. Lăpuşte draait met de bal, schiet en ... Közalmaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Syposz is nu in balbezit. Olybios rent richting de bal. Syposz verovert de bal door een tackle van achteren. Lăpuşte rent richting de bal. Lăpuşte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
De la Rosa geeft de bal voor. Lardieri is nu in balbezit. Lăpuşte onderschept slim de pass. Lăpuşte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Clondescu passt de bal met de wreef. Nazeem geeft de bal voor. Syposz is nu in balbezit. Syposz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fada Maka Stars - SPAWSTAL po godzinach 0:1

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dudryk komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Ignasz de bal. Bieda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignasz verovert de bal door een tackle van achteren. Ignasz geeft de bal voor. Gaguinho krijgt zijn hoofd ertegen. Ślifirczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Világi onderschept slim de pass. Világi speelt de bal door. Syposz is nu in balbezit. Syposz geeft een lange en hoge pass. Dudryk maakt een snoekduik en kopt de bal. Közalmaz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fada Maka Stars 52%, SPAWSTAL po godzinach 48%.
Fada Maka Stars - SPAWSTAL po godzinach 0:1