Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopacze Fox FC POGOŃ SZCZECIN DĄBIE
532tt Tactiek P3D
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
58.5 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten outstanding
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Kominek is nu in balbezit. Kominek passt de bal in één keer door. Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Piera geeft de bal voor. Nilipiuk springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Sandoval onderschept slim de pass. Andrearczyk rent richting de bal. Andrearczyk geeft een hoge lob. Soler rent richting de bal. Soler schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:0

4e minuut.
Andrearczyk rent richting de bal. Soler verovert de bal door een tackle van achteren. saban tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Birler wilt de vrije trap nemen. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Englaro speelt de bal door. Daar is saban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. saban speelt de bal door. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Piera rent richting de bal. Piera passt de bal zonder na te denken. Nilipiuk rent richting de bal. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopacze Fox FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muradbegović komt het veld opgelopen. Andrearczyk met de inworp. Accollo is nu in balbezit. Accollo geeft de bal voor. Kominek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Birler speelt de bal door. Pellegrini rent richting de bal. Pellegrini geeft een hoge lob. Soler is nu in balbezit. Soler schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.

44e minuut.
Pastorčić speelt de bal door. Piera is nu in balbezit. Birler begaat een overtreding. Birler krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 52%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:1

55e minuut.
Piera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisson onderschept slim de pass. Bisson passt de bal zonder na te denken. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits schiet op doel. Dziewicki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Chávez probeert naar een medespeler te passen. Accollo is nu in balbezit. Accollo geeft de bal voor. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Kuźba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kopacze Fox FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 1:2

68e minuut.
Trotti komt het veld opgelopen. Küfner komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Piera is nu in balbezit. Brzydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Merits bereikt de bal nog maar net als eerste. Merits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzydkowski geeft een lange en hoge pass. Merits is nu in balbezit. Merits schiet op doel. Dziewicki bokst de bal weg.

79e minuut.
Birler probeert naar een medespeler te passen. Bisson is nu in balbezit. Bisson passt de bal in één keer door. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Kania komt het veld opgelopen. Lämsä komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Doeltrap. Kuźba trapt de bal weg. Kania probeert naar een medespeler te passen. Nilipiuk is nu in balbezit. Nilipiuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Birler verovert de bal door een tackle van achteren. Birler met een sublieme pass. Bisson rent richting de bal. Merits is nu in balbezit. Merits draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. saban speelt de bal door. Pantilimon heeft problemen om de bal te vangen. Trotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotti schiet op doel. Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kopacze Fox FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopacze Fox FC 57%, POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kopacze Fox FC - POGOŃ SZCZECIN DĄBIE 2:2