Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Real Wrocław UFO BOYS Łowicz
TPF D2 2 WINGS Tactiek fire
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.4 gemiddelde waardering 65.1
excellent Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Hromyka probeert naar een medespeler te passen. Krzymiński is nu in balbezit. Radomski speelt de bal door. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... Wangsøe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ponteiro speelt de bal door. Siwak bereikt de bal nog maar net als eerste. Siwak passt de bal met de wreef. Ferrari is nu in balbezit. Ferrari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bartczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślany verovert de bal door een tackle van achteren. Maślany met een sublieme pass. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Bartczuk met een sublieme pass. Vianna is nu in balbezit. Vianna speelt de bal door. Krasnolud rent richting de bal. Krasnolud haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Crăciunoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăciunoiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Hromyka de bal. Kembrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kembrowski schiet op doel. Wangsøe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Ferrari rent richting de bal. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud is nu in balbezit. Krasnolud haalt uit met een fantastische trap. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Ferrari passt de bal zonder na te denken. Vianna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianna passt de bal in één keer door. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrari bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chrabąszcz. Ferrari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saario neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Vianna is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chrabąszcz. Vianna raakt geblesseerd tijdens het duel. Bartczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferrari springt en kopt de bal. Glonek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Radomski geeft een lange en hoge pass. Ponteiro probeert naar een medespeler te passen. Kembrowski met een sublieme pass. Daar is Krzymiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krzymiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - UFO BOYS Łowicz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 48%, UFO BOYS Łowicz 52%.
Fc Real Wrocław - UFO BOYS Łowicz 1:0

51e minuut.
Maślany onderschept slim de pass. Maślany geeft de bal voor. Radomski kopt de bal weg. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Venezis is nu in balbezit. Kembrowski onderschept slim de pass. Kembrowski passt de bal zonder na te denken. Radomski rent richting de bal. Radomski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Krzymiński de bal. Krzymiński passt de bal in één keer door. Radomski is nu in balbezit. Radomski haalt uit met een fantastische trap. Hromyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wangsøe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Daar is Chrabąszcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vianna probeert naar een medespeler te passen. Siwak speelt de bal door. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud schiet op doel. Glonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kembrowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fabíny komt het veld opgelopen. Rooney komt het veld opgelopen. Morgenegg komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Krzymiński kopt de bal weg. Crăciunoiu rent richting de bal. Crăciunoiu passt de bal zonder na te denken. Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Dulev geeft een lange en hoge pass. Hromyka kopt de bal weg. Bartczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczuk passt de bal zonder na te denken. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vianna neemt de hoekschop. Ferrari springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bartczuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Vianna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vianna passt de bal met de wreef. Krasnolud bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnolud schiet op doel. Paal! Morgenegg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Krzymiński is nu in balbezit. Krzymiński passt de bal zonder na te denken. Kembrowski rent richting de bal. Kembrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Real Wrocław - UFO BOYS Łowicz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Real Wrocław 53%, UFO BOYS Łowicz 47%.
Fc Real Wrocław - UFO BOYS Łowicz 2:0