Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dziubdziusie Zorza CF
hmm5_3 Tactiek crazy
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
57.4 gemiddelde waardering 66.6
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


3e minuut.
Liptay kan de bal niet met de borst controleren. Liptay speelt de bal door. Gulden probeert naar een medespeler te passen. Jaramillo Arango is nu in balbezit. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Hazard kopt de bal weg. Prexl rent richting de bal. Prexl speelt de bal door. Veseliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veseliu haalt uit met een fantastische trap. Gita bokst de bal weg.

18e minuut.
Staniek onderschept slim de pass. Staniek speelt de bal door. Daar is Kulawiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kulawiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Zorza CF 1:0

23e minuut.
Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Luca geeft een hoge lob. Rudecki heeft problemen om de bal te vangen. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango haalt uit met een fantastische trap. Domiter bokst de bal weg.

26e minuut.
Hazard rent richting de bal. Kulawiak verovert de bal door een tackle van achteren. Idaszak is nu in balbezit. Idaszak schiet op doel. Gita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Pajestka probeert de bal aan de voet te houden. Polakowski probeert naar een medespeler te passen. Gulden rent richting de bal. Gulden geeft een lange en hoge pass. Bălică springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pinheiro controleert de bal met de borst. Idaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Idaszak speelt de bal door. Daar is Veseliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veseliu schiet op doel. Gita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 51%, Zorza CF 49%.
dziubdziusie - Zorza CF 1:0

47e minuut.
Bălică rent richting de bal. Liptay rent richting de bal. Jaramillo Arango rent richting de bal. Jaramillo Arango draait met de bal, schiet en ... Domiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Prexl raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mrkšić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Liptay rent richting de bal. Morillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Morillo krijgt een gele kaart. Liptay raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălică neemt de penalty, wat een uithaal! Domiter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dziubdziusie - Zorza CF 1:1

70e minuut.
Luca met de inworp. Bălică heeft problemen om de bal te vangen. Bălică geeft de bal voor. Jaramillo Arango krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Zorza CF 1:2

72e minuut.
Kulawiak is nu in balbezit. Rooseniit verovert de bal door een tackle van achteren. Idaszak verovert de bal door een tackle van achteren. Idaszak geeft een hoge lob. Veseliu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gulden zal de hoekschop nemen. Bălică controleert de bal met de borst. Luca rent richting de bal. Luca schiet op doel. Domiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Bălică bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bălică onderschept slim de pass. Bălică schiet op doel. Domiter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dziubdziusie - Zorza CF 1:3

80e minuut.
Veseliu passt de bal in één keer door. Idaszak is nu in balbezit. Luca tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luca krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Inworp. Luca met een snelle inworp. Bălică probeert naar een medespeler te passen. Luca geeft de bal voor. Jaramillo Arango springt en kopt de bal. Domiter bokst de bal weg.

86e minuut.
Gulden geeft een hoge lob. Jaramillo Arango rent richting de bal. Pajestka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jaramillo Arango raakt geblesseerd tijdens het duel. Bălică legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal. Domiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dziubdziusie 64%, Zorza CF 36%.
dziubdziusie - Zorza CF 1:3