Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:29
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.26
  • Stadion: ye(L)onky Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 22605
ye(L)onky 3 Palce w Natalce
tabor Tactiek Test v1.1
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 61.6
excellent Schieten formidable
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Santillana is nu in balbezit. Santillana passt de bal met de wreef. Limani met een sublieme pass. Tomšič heeft problemen om de bal te vangen. Tomšič schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Klungelig pakt Tamayo de bal. Tamayo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pujante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həmidov verovert de bal door een tackle van achteren. Həmidov haalt uit met een fantastische trap. Ressaviado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Ressaviado speelt de bal door. Carricondo Pérez kopt de bal weg. Daar is Həmidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həmidov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Ferreira Pedro rent richting de bal. Limani verovert de bal door een tackle van achteren. Perczak is nu in balbezit. Tomšič verovert de bal door een tackle van achteren. Tomšič haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan passt de bal met de wreef. Scianca speelt de bal door. Həmidov is nu in balbezit. Həmidov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Santillana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillana geeft de bal voor. Inworp. Tepsiev met de inworp. Scianca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tepsiev heeft problemen om de bal te vangen. Tepsiev passt de bal met de wreef. Scianca speelt de bal door. Həmidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ye(L)onky 29%, 3 Palce w Natalce 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ye(L)onky - 3 Palce w Natalce 0:0

49e minuut.
Ripley bereikt de bal nog maar net als eerste. Ripley passt de bal zonder na te denken. Həmidov is nu in balbezit. Həmidov draait met de bal, schiet en ... Ressaviado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ye(L)onky - 3 Palce w Natalce 1:0

53e minuut.
Carricondo Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Carricondo Pérez geeft een lange en hoge pass. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan schiet op doel. Ressaviado probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ye(L)onky - 3 Palce w Natalce 2:0

57e minuut.
Piña Cousillas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña Cousillas geeft een hoge lob. Ferreira Pedro kopt de bal weg. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ... Ciu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Aronyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aronyan passt de bal in één keer door. Həmidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ye(L)onky - 3 Palce w Natalce 3:0

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swawola met een snelle inworp. Carricondo Pérez is nu in balbezit. Carricondo Pérez geeft een lange en hoge pass. Aronyan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Həmidov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tamayo. Həmidov raakt geblesseerd tijdens het duel. Ripley met een snel genomen vrije trap. Həmidov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ressaviado bokst de bal weg.

76e minuut.
Carricondo Pérez met de inworp. Ripley controleert de bal met de borst. Ripley geeft een lange en hoge pass. Aronyan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Ciu speelt de bal door. Gotsmanov geeft een hoge lob. Limani heeft problemen om de bal te vangen. Tomšič rent richting de bal. Tomšič draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Staiola geeft een lange en hoge pass. Swawola kopt de bal weg. Carricondo Pérez met een sublieme pass. Həmidov is nu in balbezit. Həmidov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Perczak kopt de bal weg. Ripley is nu in balbezit. Ripley passt de bal zonder na te denken. Daar is Həmidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Həmidov schiet op doel. Ressaviado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ye(L)onky 31%, 3 Palce w Natalce 69%.
ye(L)onky - 3 Palce w Natalce 3:0