Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.27
  • Stadion: FC Gdynia Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 29036
FC Gdynia A.C. Wroncka
atak2+1 Tactiek N 5-3-2
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
57.6 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norola probeert naar een medespeler te passen. Miu bereikt de bal nog maar net als eerste. Miu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Serwach trapt de bal weg van het doel. Norola kopt de bal weg. Miu rent richting de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap. Soldek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - A.C. Wroncka 0:1

38e minuut.
van Dongen bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dongen geeft de bal voor. Miu is nu in balbezit. Miu schiet op doel. Soldek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Nikologiannis rent richting de bal. Norola bereikt de bal nog maar net als eerste. Norola passt de bal zonder na te denken. Miu is nu in balbezit. Miu draait met de bal, schiet en ... Soldek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Norola onderschept slim de pass. Norola speelt de bal door. van Dongen probeert naar een medespeler te passen. Lakhdar Hamina bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakhdar Hamina draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Soldek met een harde bal richting middenveld. Akifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kościuszko de bal. Pancu is nu in balbezit. Waldemer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 53%, A.C. Wroncka 47%.
FC Gdynia - A.C. Wroncka 0:1

51e minuut.
Akifoğlu geeft een hoge lob. Kościuszko kopt de bal weg. Nikologiannis rent richting de bal. Nikologiannis schiet op doel. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gdynia - A.C. Wroncka 1:1

53e minuut.
Waldemer met een snelle inworp. Goethe rent richting de bal. Goethe geeft de bal voor. Pancu krijgt zijn hoofd ertegen. Serwach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Aiuti passt de bal in één keer door. Alwast is nu in balbezit. Alwast speelt de bal door. Miu rent richting de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Nikologiannis is nu in balbezit. Gabryel onderschept slim de pass. Spătaru onderschept slim de pass. Spătaru geeft de bal voor. Kościuszko met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Lakhdar Hamina is nu in balbezit. Goethe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lakhdar Hamina is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Müller komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Müller stond buitenspel. Cyganek komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gabryel onderschept slim de pass. Gabryel geeft een hoge lob. Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Müller haalt uit met een fantastische trap. Soldek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gdynia - A.C. Wroncka 1:2

80e minuut.
Alwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Alwast geeft de bal voor. Daar is Goethe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müller is nu in balbezit. Müller draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Spătaru rent richting de bal. Spătaru passt de bal met de wreef. Waldemer met een sublieme pass. Pancu is nu in balbezit. Pancu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Romanec controleert de bal met de borst. Müller rent richting de bal. Goethe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goethe krijgt een gele kaart. Müller raakt geblesseerd tijdens het duel. Norola met een snel genomen vrije trap. Müller maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Leikas rent richting de bal. Pancu verovert de bal door een tackle van achteren. Pancu speelt de bal door. Waldemer rent richting de bal. Waldemer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Alwast probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek geeft een lange en hoge pass. Nikologiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikologiannis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gdynia 40%, A.C. Wroncka 60%.
FC Gdynia - A.C. Wroncka 1:2