Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sao Paulo LKS Niedobczyce
nowa Tactiek IT
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
59.5 gemiddelde waardering 67.2
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


9e minuut.
Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka geeft een lange en hoge pass. Mertol kopt de bal weg. Klungelig pakt Chowaniec de bal. Chowaniec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De la Cruz met een sublieme pass. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonadonna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bonadonna legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Wrzesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Oros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baytar speelt de bal door. Bachem rent richting de bal. Bachem geeft een lange en hoge pass. Mydlář krijgt zijn hoofd ertegen. Wrzesiński bokst de bal weg.

20e minuut.
Koprowski geeft een hoge lob. De la Cruz met een sublieme pass. Oros rent richting de bal. Oros geeft een lange en hoge pass. Bonadonna maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrzesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Mydlář kopt de bal weg. Oros is nu in balbezit. Capelle begaat een overtreding. Oros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oros komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Baytar rent richting de bal. Zubal verovert de bal door een tackle van achteren. Sippel rent richting de bal. Zubal verovert de bal door een tackle van achteren. Zubal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Oros geeft een hoge lob. Bonadonna kopt de bal weg. Moşneguţu is nu in balbezit. Mydlář onderschept slim de pass. Mydlář schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Wrzesiński speelt de bal door. Mertol probeert de bal met de borst te controleren. Frue geeft een hoge lob. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Oros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baytar probeert naar een medespeler te passen. Oros rent richting de bal. Oros geeft de bal voor. Mydlář maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrzesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 62%, LKS Niedobczyce 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sao Paulo - LKS Niedobczyce 0:0

57e minuut.
Roch is nu in balbezit. Guşiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Roch onderschept slim de pass. Roch geeft een lange en hoge pass. Mydlář maakt een snoekduik en kopt de bal. Wrzesiński bokst de bal weg.

66e minuut.
Klungelig pakt Bułka de bal. Bułka geeft de bal voor. Chowaniec rent richting de bal. Mertol bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bähren met een harde bal richting middenveld. Bachem kopt de bal weg. Daar is Koprowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bonadonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonadonna draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wrzesiński met een sublieme pass. Bułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bułka passt de bal in één keer door. Roch geeft de bal voor. Bonadonna is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sao Paulo - LKS Niedobczyce 0:1

74e minuut.
Guşiţă probeert naar een medespeler te passen. Bonadonna is nu in balbezit. Koprowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bonadonna raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonadonna neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Koprowski kopt de bal weg. Bradu probeert naar een medespeler te passen. Załuska geeft een lange en hoge pass. Bonadonna rent richting de bal. Bonadonna haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sao Paulo 60%, LKS Niedobczyce 40%.
FC Sao Paulo - LKS Niedobczyce 0:1