Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anfield Rangers FC Manurewa Marlins
Normal Tactiek 442
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 23.5
poor Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bryson geeft een lange en hoge pass. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood passt de bal in één keer door. Urlovic rent richting de bal. Urlovic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anfield Rangers FC - Manurewa Marlins 1:0

16e minuut.
Langsdale speelt de bal door. Urlovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkinson rent richting de bal. Urlovic verovert de bal door een tackle van achteren. Urlovic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Van Waveren rent richting de bal. Van Waveren geeft een hoge lob. Caucaunibuca geeft een hoge lob. Harrison is nu in balbezit. Harrison haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Oorschot is nu in balbezit. Wood verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anthopoulos. Wood is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Langsdale neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Townsend probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Anthopoulos met een sublieme pass. Mcguiness bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Caucaunibuca zijn tegenspeler op de grond. Caucaunibuca krijgt een gele kaart. Mcguiness is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Waveren zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Rangers FC 39%, Manurewa Marlins 61%.
Anfield Rangers FC - Manurewa Marlins 1:0

47e minuut.
Harrison passt de bal zonder na te denken. Van Waveren geeft een lange en hoge pass. Wooddin kopt de bal weg. Harrison is nu in balbezit. Harrison draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Langsdale kopt de bal weg. Urlovic is nu in balbezit. Anthopoulos begaat een overtreding. Urlovic roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Urlovic kan niet meer verder spelen. Barnett komt het veld opgelopen. Langsdale zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Wood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wood haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Parkinson kopt de bal weg. Pereto controleert de bal met de borst. Bryson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereto onderschept slim de pass. Pereto draait met de bal, schiet en ... Finley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Caucaunibuca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyland met de inworp. Mcguiness is nu in balbezit. Mcguiness geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Sparrow de bal onder controle te krijgen. Van Waveren bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Waveren speelt de bal door. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Wood is nu in balbezit. Oorschot onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barnett. Barnett krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Anthopoulos geeft een lange en hoge pass. Harrison is nu in balbezit. Bryson onderschept slim de pass. Pereto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anfield Rangers FC 42%, Manurewa Marlins 58%.
Anfield Rangers FC - Manurewa Marlins 1:0