Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ben Harris Soccer Team fc dack
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Murray onderschept slim de pass. Murray speelt de bal door. Marquez is nu in balbezit. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Mair trapt de bal weg van het doel. Softon kopt de bal weg. Bahr heeft problemen om de bal te vangen. Murray is nu in balbezit. Murray draait met de bal, schiet en ... Mair kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Mara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Souter geeft de bal voor. Van Dyk kopt de bal weg. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Softon is nu in balbezit. Softon geeft de bal voor. Daar is Bahr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - fc dack 0:1

38e minuut.
Meads rent richting de bal. Bahr rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meads. Meads krijgt een gele kaart.

42e minuut.
O`Mara rent richting de bal. Jasper bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Clark ... Strafschop! Jasper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jasper neemt de penalty, wat een uithaal! Boyd kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ben Harris Soccer Team - fc dack 1:1

45e minuut.
Considine zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marquez krijgt een gele kaart. Murray is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murray zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mair probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - fc dack 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 68%, fc dack 32%.
Ben Harris Soccer Team - fc dack 1:2

62e minuut.
Meads verovert de bal door een tackle van achteren. Meads geeft de bal voor. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray haalt uit met een fantastische trap. Mair werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - fc dack 1:3

72e minuut.
Souter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Van Dyk geeft de bal voor. Bahr heeft problemen om de bal te vangen. Murray rent richting de bal. Bahr bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Davenport onderschept slim de pass. Davenport speelt de bal door. O`Mara rent richting de bal. O`Mara draait met de bal, schiet en ... Boyd probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ben Harris Soccer Team - fc dack 2:3

86e minuut.
Softon bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray bereikt de bal nog maar net als eerste. Marquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murray moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Murray kan niet meer verder spelen. Maloney komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ben Harris Soccer Team 44%, fc dack 56%.
Ben Harris Soccer Team - fc dack 2:3