Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Utd Owls FC Pumas
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Hedwig rent richting de bal. Hedwig speelt de bal door. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Christie passt de bal met de wreef. McRoberts is nu in balbezit. McRoberts geeft een lange en hoge pass. Musin rent richting de bal. Musin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
McRoberts speelt de bal door. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell passt de bal zonder na te denken. Musin bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utd Owls 53%, FC Pumas 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Utd Owls - FC Pumas 0:0

55e minuut.
McClennan geeft een hoge lob. Musin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blackburn kopt de bal weg. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Crow passt de bal met de wreef. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Knight raakt geblesseerd tijdens het duel. Knight zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Van Gog bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackburn rent richting de bal. Van Gog is nu in balbezit. Young rent richting de bal. Young schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Newell is nu in balbezit. Newell passt de bal zonder na te denken. Daar is Musin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Musin haalt uit met een fantastische trap. De Bruin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utd Owls - FC Pumas 1:0

82e minuut.
McCaw verovert de bal door een tackle van achteren. McCaw geeft een hoge lob. Newell probeert naar een medespeler te passen. Musin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musin draait met de bal, schiet en ... De Bruin bokst de bal weg.

86e minuut.
Christie rent richting de bal. Newell onderschept slim de pass. Newell passt de bal zonder na te denken. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utd Owls 42%, FC Pumas 58%.
Utd Owls - FC Pumas 1:0