Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Just Vale Aro Valley F.C
Test1 Tactiek 442
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.7 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Rutherford met de inworp. Grant bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull maakt een afschuwelijke overtreding. Turnbull krijgt een gele kaart. Grant is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rutherford zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langsdale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Gregorio is nu in balbezit. De Gregorio draait met de bal, schiet en ... Kirwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Wiki passt de bal met de wreef. Turnbull rent richting de bal. Rutherford begaat een overtreding. Turnbull wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Turnbull kan niet meer verder spelen. Poidevin komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Kelly probeert naar een medespeler te passen. De Gregorio rent richting de bal. De Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Rowley is nu in balbezit. Rowley schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Soloman rent richting de bal. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Soloman onderschept slim de pass. Soloman geeft een hoge lob. Stevens krijgt zijn hoofd ertegen. Hird kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ballard kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Soloman bereikt de bal nog maar net als eerste. Birch rent richting de bal. Soloman maakt een afschuwelijke overtreding. Soloman krijgt een gele kaart.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Crow trapt de bal weg. Soloman geeft de bal voor. Stevens is nu in balbezit. Stevens schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

38e minuut.
De Gregorio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt McKinnon de bal. McKinnon verovert de bal door een tackle van achteren. Rowley rent richting de bal. Rowley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Rutherford probeert de bal met de borst te controleren. Crow rent richting de bal. Crow passt de bal in één keer door. Soloman rent richting de bal. Soloman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Just Vale 50%, Aro Valley F.C 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Just Vale - Aro Valley F.C 0:0

58e minuut.
Inworp. Gissing komt het veld opgelopen. Nelson met een snelle inworp. Wiki is nu in balbezit. Wiki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
McKinnon geeft een hoge lob. Soloman rent richting de bal. Van Gog schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Gog krijgt een gele kaart. Soloman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gissing zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stevens krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ballard geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poidevin met de inworp. Crow bereikt de bal nog maar net als eerste. Crow geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Poidevin kopt de bal weg. De Gregorio is nu in balbezit. Langsdale onderschept slim de pass. Crow rent richting de bal. Crow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Soloman rent richting de bal. Soloman geeft een hoge lob. Stevens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stevens draait met de bal, schiet en ... Hird probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Just Vale - Aro Valley F.C 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Just Vale 41%, Aro Valley F.C 59%.
Just Vale - Aro Valley F.C 1:0