Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stokes Falcons Calm Tigers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell rent richting de bal. Van Gog legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Howell raakt geblesseerd tijdens het duel. Birch neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Birch rent richting de bal. Birch draait met de bal, schiet en ... Jackman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Falcons - Calm Tigers 0:1

3e minuut.
Van Gog geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lowry met de inworp. Howell is nu in balbezit. Howell geeft een lange en hoge pass. Jackman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Birch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Falcons - Calm Tigers 0:2

6e minuut.
Birch is nu in balbezit. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn haalt uit met een fantastische trap. Burton probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
McNeill bereikt de bal nog maar net als eerste. Lowry onderschept slim de pass. Lowry met een sublieme pass. Birch is nu in balbezit. Birch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Flynn met een sublieme pass. Souter is nu in balbezit. McNeill probeert naar een medespeler te passen. Birch bereikt de bal nog maar net als eerste. Birch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Burton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lowry met een snelle inworp. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Robertson met een sublieme pass. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Souter rent richting de bal. Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
McNeill onderschept slim de pass. McNeill met een sublieme pass. Lowry is nu in balbezit. Lang onderschept slim de pass. Lang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Bolger met de inworp. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn draait met de bal, schiet en ... McNeill probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Falcons 53%, Calm Tigers 47%.
Stokes Falcons - Calm Tigers 0:2

55e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell probeert naar een medespeler te passen. Tamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Flynn haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Van Gog probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson probeert naar een medespeler te passen. Lang is nu in balbezit. Lang draait met de bal, schiet en ... Norling bokst de bal weg.

71e minuut.
Anderson rent richting de bal. Souter onderschept slim de pass. Souter geeft een hoge lob. Birch is nu in balbezit. Birch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stokes Falcons - Calm Tigers 0:3

77e minuut.
Ropati probeert naar een medespeler te passen. Robertson is nu in balbezit. Robertson passt de bal met de wreef. Anderson rent richting de bal. Anderson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Warwood met een snelle inworp. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal in één keer door. Lang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lang haalt uit met een fantastische trap. Norling bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stokes Falcons 55%, Calm Tigers 45%.
Stokes Falcons - Calm Tigers 0:3