Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shameful Beets NuevaCancion
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten average
poor Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Deacon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baholo de bal. Caton is nu in balbezit. Legg verovert de bal door een tackle van achteren. Legg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shameful Beets - NuevaCancion 1:0

26e minuut.
Wooddin rent richting de bal. Wooddin speelt de bal door. Laulala heeft problemen om de bal te vangen. Laulala draait met de bal, schiet en ... Perry maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Hyslop bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon begaat een overtreding. Hyslop is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hyslop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laus heeft problemen om de bal te vangen. Laulala is nu in balbezit. Laulala draait met de bal, schiet en ... Perry verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Laulala schiet op doel. Laus kopt de bal weg. O`Donoghue heeft problemen om de bal te vangen. Wooddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kelleher passt de bal in één keer door. Hyslop is nu in balbezit. Met opzet legt O`Donoghue zijn tegenspeler op de grond. O`Donoghue krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wooddin rent richting de bal. Laulala rent richting de bal. Wooddin is nu in balbezit. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Gliznitskof met de inworp. Allen is nu in balbezit. Alexander begaat een overtreding. Alexander krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Beets 61%, NuevaCancion 39%.
Shameful Beets - NuevaCancion 1:0

59e minuut.
Caton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wooddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin passt de bal met de wreef. Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Laulala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shameful Beets - NuevaCancion 1:1

66e minuut.
Wiki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooddin onderschept slim de pass. Wooddin passt de bal zonder na te denken. Laulala rent richting de bal. Laulala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shameful Beets 56%, NuevaCancion 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shameful Beets - NuevaCancion 1:1