Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Pelikany Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25326
Pelikany KSIĘŻAK ŁOWICZ
moja6 Tactiek MARCIN
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 60.2
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Castelo Branco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kilim is nu in balbezit. Kilim geeft een lange en hoge pass. Daar is Deaconescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Kuyckx passt de bal in één keer door. Páramos is nu in balbezit. Páramos passt de bal zonder na te denken. Daar is Bertoša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bertoša schiet op doel. Grzesiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Duma passt de bal in één keer door. Ferrin rent richting de bal. Ferrin passt de bal in één keer door. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ripley neemt de hoekschop. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen. Ebert verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Heer passt de bal zonder na te denken. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Najbuk de bal onder controle te krijgen. Bertoša rent richting de bal. Grzesiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu probeert naar een medespeler te passen. Heer bereikt de bal nog maar net als eerste. Heer geeft een hoge lob. Deaconescu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ferrin heeft problemen om de bal te vangen. Heer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferrin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cira is nu in balbezit. Cira met een sublieme pass. Ferrin probeert naar een medespeler te passen. Ilioara bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilioara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Buscè geeft de bal voor. Kilim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilim met een sublieme pass. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kovalík onderschept slim de pass. Kovalík met een sublieme pass. Maffeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira onderschept slim de pass. Cira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Maffeis heeft problemen om de bal te vangen. Maffeis onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ferrin neemt de hoekschop. Ilioara krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 46%, KSIĘŻAK ŁOWICZ 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelikany - KSIĘŻAK ŁOWICZ 0:0

55e minuut.
Páramos passt de bal in één keer door. Kilim rent richting de bal. Kilim passt de bal met de wreef. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Grzesiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Ferrin met een sublieme pass. Ripley is nu in balbezit. Ripley speelt de bal door. Cira bereikt de bal nog maar net als eerste. Cira schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kilim kopt de bal weg. Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu passt de bal zonder na te denken. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Buscè speelt de bal door. Castelo Branco bereikt de bal nog maar net als eerste. Kilim speelt de bal door. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kilim speelt de bal door. Daar is Deaconescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconescu passt de bal met de wreef. Bertoša rent richting de bal. Bertoša draait met de bal, schiet en ... Grzesiuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Buscè is nu in balbezit. Buscè geeft een hoge lob. Kovalík rent richting de bal. Bertoša verovert de bal door een tackle van achteren. Bertoša schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - KSIĘŻAK ŁOWICZ 0:1

82e minuut.
Cira passt de bal in één keer door. Ripley is nu in balbezit. Ripley speelt de bal door. Cira is nu in balbezit. Cira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Castelo Branco speelt de bal door. Bertoša is nu in balbezit. Met opzet legt Kovalík zijn tegenspeler op de grond. Kovalík krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Páramos geeft een hoge lob. Najbuk kopt de bal weg. Heer probeert naar een medespeler te passen. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Grzesiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kovalík geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kilim met een snelle inworp. Bertoša is nu in balbezit. Bertoša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Kilim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu met een sublieme pass. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 57%, KSIĘŻAK ŁOWICZ 43%.
Pelikany - KSIĘŻAK ŁOWICZ 0:1