Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KALATA BOYS FC Pendraki
rrr Tactiek qwerty
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen solide


1e minuut.
Buitenspel voor Pană. Goede buitenspelval van de verdediging. Ortoncelli neemt vlug de vrije trap. Daar is Peressini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalm rent richting de bal. Kalm haalt uit met een fantastische trap. Moldenhauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Cuaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. García Márquez is nu in balbezit. García Márquez passt de bal in één keer door. Kalm is nu in balbezit. Kalm draait met de bal, schiet en ... Moldenhauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Daar is Pană, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winther geeft een hoge lob. García Márquez speelt de bal door. Kalm rent richting de bal. Kalm schiet op doel. Moldenhauer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - FC Pendraki 0:1

15e minuut.
Oskarsson met een sublieme pass. Guga bereikt de bal nog maar net als eerste. Guga passt de bal in één keer door. Peressini is nu in balbezit. Peressini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - FC Pendraki 0:2

17e minuut.
Văcaru passt de bal met de wreef. Winther probeert naar een medespeler te passen. García Márquez met een sublieme pass. Kalm is nu in balbezit. Kalm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - FC Pendraki 0:3

21e minuut.
Macek passt de bal met de wreef. Vloet is nu in balbezit. Vloet passt de bal zonder na te denken. Oskarsson rent richting de bal. Oskarsson draait met de bal, schiet en ... Le Fevre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Ruciński geeft een lange en hoge pass. Kalm is nu in balbezit. Kalm draait met de bal, schiet en ... Moldenhauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cuaresma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Akkuş komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Peressini passt de bal met de wreef. Kalm is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van De Tommasi ... Strafschop! Kalm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruciński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Moldenhauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruciński kan de bal niet met de borst controleren. Moldenhauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - FC Pendraki 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 59%, FC Pendraki 41%.
KALATA BOYS - FC Pendraki 0:4

56e minuut.
Klungelig pakt García Márquez de bal. García Márquez kopt de bal weg. Ruciński speelt de bal door. Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm haalt uit met een fantastische trap. Moldenhauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Savón geeft de bal voor. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković met een sublieme pass. Pană rent richting de bal. Pană schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Ruciński passt de bal zonder na te denken. Peressini is nu in balbezit. Peressini schiet op doel. Moldenhauer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - FC Pendraki 0:5

68e minuut.
Văcaru rent richting de bal. Văcaru geeft een hoge lob. De Tommasi is nu in balbezit. Peressini verovert de bal door een tackle van achteren. Peressini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Márquez met een snelle inworp. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński geeft een hoge lob. Kalm springt en kopt de bal. Moldenhauer bokst de bal weg.

80e minuut.
Vloet rent richting de bal. Vloet passt de bal zonder na te denken. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pană rent richting de bal. Pană schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ortoncelli geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guga met een snelle inworp. Camrković is nu in balbezit. Camrković geeft een hoge lob. Le Fevre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oskarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Oskarsson schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - FC Pendraki 1:5

90e minuut.
Peressini is nu in balbezit. Peressini passt de bal zonder na te denken. Kalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalm haalt uit met een fantastische trap. Moldenhauer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KALATA BOYS - FC Pendraki 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KALATA BOYS 55%, FC Pendraki 45%.
KALATA BOYS - FC Pendraki 1:6