Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Real Gliwice KS Przystankersi
nowa Tactiek rzondło
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 53.9
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
formidable Verdedigen very good


3e minuut.
Escalante geeft een hoge lob. Negm kopt de bal weg. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo geeft de bal voor. Dumur maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Reinaldo rent richting de bal. Escalante rent richting de bal. Reinaldo onderschept slim de pass. Reinaldo geeft een hoge lob. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 0:1

16e minuut.
Daar is Dumur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Desailly bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Desailly rent richting de bal. Hoàng Hưng verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 0:2

31e minuut.
Viñuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Viñuela passt de bal in één keer door. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo passt de bal in één keer door. Klaudzinski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reinaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft een lange en hoge pass. Desailly kopt de bal weg. Songin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Reinaldo passt de bal in één keer door. Klaudzinski is nu in balbezit. Klaudzinski passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Brochard heeft problemen om de bal te vangen. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Hoàng Hưng rent richting de bal. Hoàng Hưng schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 69%, KS Przystankersi 31%.
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 0:2

53e minuut.
Dumur is nu in balbezit. Dumur passt de bal met de wreef. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hưng schiet op doel. Songin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 0:3

55e minuut.
Reinaldo geeft de bal voor. Hoàng Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Hưng is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hoàng Hưng neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 0:4

59e minuut.
Chrząstowski is nu in balbezit. Chrząstowski geeft de bal voor. Reinaldo rent richting de bal. Hoàng Hưng is nu in balbezit. Hoàng Hưng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Negm bereikt de bal nog maar net als eerste. Negm geeft een lange en hoge pass. Klaudzinski met een sublieme pass. Dumur rent richting de bal. Dumur schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Fohlmann kopt de bal weg. Tamara probeert naar een medespeler te passen. Klaudzinski met een sublieme pass. Dumur rent richting de bal. Dumur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Viñuela met een sublieme pass. Špadina is nu in balbezit. Kenesei speelt de bal door. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Doeltrap. Witczak komt het veld opgelopen. Agazzoni komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klaudzinski kan de bal niet met de borst controleren. Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Klaudzinski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Agazzoni rent richting de bal. Agazzoni geeft een hoge lob. Mnich kopt de bal weg. Dumur is nu in balbezit. Dumur schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Hoàng Hưng passt de bal zonder na te denken. Agazzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumur rent richting de bal. Dumur haalt uit met een fantastische trap. Songin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 0:5

86e minuut.
Dumur bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamara is nu in balbezit. Dumur verovert de bal door een tackle van achteren. Dumur schiet op doel. Songin probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Atanasiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaudzinski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atanasiu raakt geblesseerd tijdens het duel. Escalante zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atanasiu rent richting de bal. Atanasiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 1:5

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Murakas niet meer kan verder spelen. Peev komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Daar is Witczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špadina rent richting de bal. Witczak begaat een overtreding. Witczak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Real Gliwice 66%, KS Przystankersi 34%.
CF Real Gliwice - KS Przystankersi 1:5