Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KSIĘŻAK ŁOWICZ Kwadratura Koła
MARCIN Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
58.9 gemiddelde waardering 54.9
excellent Schieten incredible
very good Passen good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Grama neemt vlug de vrije trap. Sarniak kopt de bal weg. Kuyckx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kilim geeft een lange en hoge pass. Bertoša is nu in balbezit. Bertoša draait met de bal, schiet en ... Grot probeert wanhopig de bal te grijpen. Wajerczyk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 1:0

16e minuut.
Yazgan geeft de bal voor. Klungelig pakt Hiacynt de bal. Bertoša rent richting de bal. Bertoša schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 2:0

22e minuut.
Páramos is nu in balbezit. Páramos passt de bal in één keer door. Bertoša is nu in balbezit. Bertoša schiet op doel. Grot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kilim zal de hoekschop nemen. Deaconescu kopt de bal weg. Hiacynt heeft problemen om de bal te vangen. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša schiet op doel. Grot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Páramos neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bertoša de bal. Hiacynt geeft de bal voor. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá schiet op doel. Zgrzelak bokst de bal weg.

29e minuut.
Wajerczyk probeert naar een medespeler te passen. Páramos rent richting de bal. Páramos passt de bal zonder na te denken. Bertoša rent richting de bal. Bertoša haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Páramos rent richting de bal. Páramos geeft de bal voor. Gozdalski heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 3:0

34e minuut.
Heer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yazgan de bal. Yazgan speelt de bal door. Alcalá is nu in balbezit. Alcalá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Páramos probeert naar een medespeler te passen. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos geeft de bal voor. Deaconescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 4:0

39e minuut.
Hyjek met een sublieme pass. Alcalá rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maffeis. Alcalá is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Alcalá komt bij de bal en schiet. Zgrzelak bokst de bal weg.

42e minuut.
Páramos rent richting de bal. Páramos geeft een hoge lob. Gozdalski kopt de bal weg. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSIĘŻAK ŁOWICZ 61%, Kwadratura Koła 39%.
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 4:0

52e minuut.
Kilim speelt de bal door. Heer is nu in balbezit. Heer met een sublieme pass. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 5:0

63e minuut.
Hiacynt heeft problemen om de bal te vangen. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Páramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páramos geeft een lange en hoge pass. Deaconescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 6:0

65e minuut.
Deaconescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozdalski onderschept slim de pass. Gozdalski geeft een lange en hoge pass. Popiełuszko is nu in balbezit. Popiełuszko geeft een lange en hoge pass. Zgrzelak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Kilim speelt de bal door. Páramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Páramos passt de bal in één keer door. Bertoša rent richting de bal. Bertoša schiet op doel. Grot bokst de bal weg.

68e minuut.
Kilim passt de bal zonder na te denken. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Wajerczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bertoša is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kilim neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Popiełuszko speelt de bal door. Sarniak rent richting de bal. Sarniak passt de bal in één keer door. Alcalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcalá draait met de bal, schiet en ... Zgrzelak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Deaconescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Heer de bal. Heer speelt de bal door. Deaconescu rent richting de bal. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Grot bokst de bal weg.

90e minuut.
Głuszak passt de bal in één keer door. Bertoša bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoša geeft de bal voor. Heer rent richting de bal. Heer schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KSIĘŻAK ŁOWICZ 57%, Kwadratura Koła 43%.
KSIĘŻAK ŁOWICZ - Kwadratura Koła 6:0