Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pendraki Bohun
qwerty Tactiek Jazda
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.8 gemiddelde waardering 63.3
very good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Wuñyelfe geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru rent richting de bal. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Ortoncelli onderschept slim de pass. Wuñyelfe is nu in balbezit. Văcaru is nu in balbezit. Wuñyelfe onderschept slim de pass. Wuñyelfe schiet op doel. Le Fevre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Bohun 0:1

15e minuut.
Văcaru controleert de bal met de borst. Wuñyelfe onderschept slim de pass. Wuñyelfe met een sublieme pass. Klungelig pakt Tiber de bal. Tiber schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Daar is Özüdoğru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savón speelt de bal door. Espejo geeft een hoge lob. Tiber rent richting de bal. Tiber schiet op doel. Le Fevre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Espejo probeert de bal aan de voet te houden. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Savón verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Bohun 0:2

35e minuut.
Günay rent richting de bal. Günay passt de bal zonder na te denken. Kalm speelt de bal door. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Telli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 58%, Bohun 42%.
FC Pendraki - Bohun 0:2

56e minuut.
Peressini is nu in balbezit. Mejia verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Kalm heeft problemen om de bal te vangen. Kalm draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Özüdoğru springt en kopt de bal. Le Fevre werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Tiber heeft problemen om de bal te vangen. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Bohun 0:3

63e minuut.
Savón is nu in balbezit. Savón geeft de bal voor. Macek rent richting de bal. Özüdoğru onderschept slim de pass. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zanchini speelt de bal door. Klungelig pakt Özüdoğru de bal. Özüdoğru schiet op doel. Le Fevre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Bohun 0:4

65e minuut.
Becerra geeft een hoge lob. Zanchini rent richting de bal. Zanchini met een sublieme pass. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zanchini zal de hoekschop nemen. Tiber maakt een snoekduik en kopt de bal. Le Fevre bokst de bal weg.

84e minuut.
Wuñyelfe probeert naar een medespeler te passen. Ortoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber onderschept slim de pass. Tiber haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Macek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pendraki - Bohun 0:5

87e minuut.
Tiber onderschept slim de pass. Wuñyelfe is nu in balbezit. Wuñyelfe passt de bal in één keer door. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Le Fevre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Wuñyelfe neemt de hoekschop. Tiber kopt de bal weg. Klungelig pakt Özüdoğru de bal. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ... Le Fevre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Espejo de bal. Winther is nu in balbezit. Espejo onderschept slim de pass. Espejo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pendraki 61%, Bohun 39%.
FC Pendraki - Bohun 0:5