Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:35
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Gieschewald Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 17100
Gieschewald GallardoTeam
trojka Tactiek 433new
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
37.3 gemiddelde waardering 55.9
average Schieten incredible
average Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
García López rent richting de bal. Błoch verovert de bal door een tackle van achteren. Błoch geeft de bal voor. Tashakkurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashakkurov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - GallardoTeam 0:1

8e minuut.
Gaia speelt de bal door. García López rent richting de bal. García López geeft de bal voor. Tashakkurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashakkurov schiet op doel. Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. García López is nu in balbezit. García López haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gaia geeft een hoge lob. Tashakkurov maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

10e minuut.
Tashakkurov draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pawlikowski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boyle neemt de hoekschop. Tashakkurov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klungelig pakt Stec de bal. Tashakkurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński maakt een afschuwelijke overtreding. Tashakkurov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Potasiński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyle met een snelle inworp. Daar is Tashakkurov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tashakkurov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz passt de bal met de wreef. Potasiński is nu in balbezit. Tashakkurov onderschept slim de pass. Tashakkurov schiet op doel. Marudzewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Klungelig pakt Stec de bal. García López is nu in balbezit. Pawlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. García López onderschept slim de pass. García López haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Braconnie met een sublieme pass. Boyle rent richting de bal. Boyle passt de bal met de wreef. Tashakkurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tashakkurov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Boyle speelt de bal door. Tashakkurov rent richting de bal. Pawlikowski is nu in balbezit. Tashakkurov onderschept slim de pass. Tashakkurov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gaia geeft een lange en hoge pass. Tashakkurov kopt de bal weg. García López rent richting de bal. García López haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 70%, GallardoTeam 30%.
Gieschewald - GallardoTeam 0:1

46e minuut.
Eagleton komt het veld opgelopen. Valgaeren komt het veld opgelopen. Terzakis komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Hâncu kopt de bal weg. Potasiński rent richting de bal. Tashakkurov verovert de bal door een tackle van achteren. Tashakkurov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Pagano heeft problemen om de bal te vangen. García López rent richting de bal. García López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - GallardoTeam 0:2

53e minuut.
Boyle bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyle geeft de bal voor. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - GallardoTeam 0:3

56e minuut.
Terzakis onderschept slim de pass. Terzakis geeft een lange en hoge pass. García López is nu in balbezit. García López haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Stec de bal. Boyle rent richting de bal. Boyle met een sublieme pass. Tashakkurov rent richting de bal. Tashakkurov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - GallardoTeam 0:4

63e minuut.
Klungelig pakt Potasiński de bal. Potasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Valgaeren geeft een lange en hoge pass. García López bereikt de bal nog maar net als eerste. García López haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tashakkurov rent richting de bal. Tashakkurov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - GallardoTeam 0:5

70e minuut.
Klungelig pakt Błoch de bal. Farison is nu in balbezit. García López is nu in balbezit. García López schiet op doel. Marudzewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - GallardoTeam 0:6

72e minuut.
Valgaeren passt de bal zonder na te denken. Terzakis rent richting de bal. Terzakis passt de bal met de wreef. García López is nu in balbezit. García López haalt uit met een fantastische trap. Marudzewicz bokst de bal weg.

77e minuut.
García López bereikt de bal nog maar net als eerste. Farison bereikt de bal nog maar net als eerste. García López rent richting de bal. García López draait met de bal, schiet en ... Marudzewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gieschewald - GallardoTeam 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gieschewald 61%, GallardoTeam 39%.
Gieschewald - GallardoTeam 0:7