Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:34
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Motorek FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18089
Motorek FC Bohun
laga Tactiek Jazda
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 63.9
formidable Schieten excellent
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Lüdemann is nu in balbezit. Tiber rent richting de bal. Tiber passt de bal in één keer door. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Rypkamito met een sublieme pass. Mondfahrt probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu schiet op doel. Telli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Bohun 1:0

8e minuut.
Horwat probeert naar een medespeler te passen. Heteš kopt de bal weg. Wuñyelfe met een sublieme pass. Daar is Özüdoğru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Horwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Lüdemann met een sublieme pass. Daar is Năstăsescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lüdemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüdemann probeert naar een medespeler te passen. Chojna met een sublieme pass. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. Telli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rajnič verovert de bal door een tackle van achteren. Rajnič speelt de bal door. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Telli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Bohun 2:0

19e minuut.
Lüdemann geeft de bal voor. Tiber rent richting de bal. Tiber probeert naar een medespeler te passen. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chojna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wuñyelfe rent richting de bal. Wuñyelfe passt de bal in één keer door. Özüdoğru is nu in balbezit. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Horwat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Xəlilli met een sublieme pass. Wuñyelfe rent richting de bal. Wuñyelfe speelt de bal door. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Horwat bokst de bal weg.

27e minuut.
Wuñyelfe is nu in balbezit. Wuñyelfe passt de bal in één keer door. Daar is Özüdoğru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Horwat werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Tiber is nu in balbezit. Tiber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Bohun 2:1

31e minuut.
Zanchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Mejia met een snelle inworp. Zanchini geeft een lange en hoge pass. Tiber springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Espejo heeft problemen om de bal te vangen. Rajnič onderschept slim de pass. Rajnič geeft de bal voor. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu schiet op doel. Telli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Heteš passt de bal met de wreef. Wuñyelfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe met een sublieme pass. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru schiet op doel. Horwat bokst de bal weg.

34e minuut.
Özüdoğru rent richting de bal. Rajnič is nu in balbezit. Özüdoğru onderschept slim de pass. Özüdoğru geeft een lange en hoge pass. Daar is Kosgei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motorek FC - Bohun 2:2

37e minuut.
Espejo met een sublieme pass. Wuñyelfe bereikt de bal nog maar net als eerste. Wuñyelfe passt de bal zonder na te denken. Tiber bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lüdemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lüdemann passt de bal in één keer door. Rajnič probeert naar een medespeler te passen. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Heteš met een sublieme pass. Wuñyelfe met een sublieme pass. Espejo rent richting de bal. Espejo geeft een lange en hoge pass. Özüdoğru krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 62%, Bohun 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Motorek FC - Bohun 2:2

49e minuut.
Lüdemann rent richting de bal. Lüdemann geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mejia de bal onder controle te krijgen. Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ... Telli bokst de bal weg.

49e minuut.
Heteš met een sublieme pass. Chojna heeft problemen om de bal te vangen. Heteš rent richting de bal. Chojna onderschept slim de pass. Chojna schiet op doel. Telli bokst de bal weg. Năstăsescu is nu in balbezit. Năstăsescu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Telli bokst de bal weg.

62e minuut.
Previti verovert de bal door een tackle van achteren. Previti speelt de bal door. Rajnič probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Năstăsescu rent richting de bal. Năstăsescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motorek FC - Bohun 3:2

71e minuut.
Klungelig pakt Wuñyelfe de bal. Wuñyelfe speelt de bal door. Espejo probeert naar een medespeler te passen. Özüdoğru bereikt de bal nog maar net als eerste. Özüdoğru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Espejo verovert de bal door een tackle van achteren. Espejo passt de bal zonder na te denken. Özüdoğru rent richting de bal. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Becerra probeert naar een medespeler te passen. Zanchini speelt de bal door. Özüdoğru rent richting de bal. Daar is Özüdoğru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Özüdoğru haalt uit met een fantastische trap. Horwat bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motorek FC 57%, Bohun 43%.
Motorek FC - Bohun 3:2