Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS `Piast` Gliwice KP ROSSONERI Wałcz
PA ver. 2.1 =) Tactiek 451próba
49% Balbezit 51%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 62.6
solid Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


5e minuut.
Chimento is nu in balbezit. Tornese bereikt de bal nog maar net als eerste. Chimento geeft de bal voor. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Chimento passt de bal in één keer door. Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisieliński onderschept slim de pass. Kisieliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:1

11e minuut.
Sai met een sublieme pass. Polimena rent richting de bal. Polimena passt de bal met de wreef. Hornos heeft problemen om de bal te vangen. Hornos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Inworp. Orpiszewski met een snelle inworp. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Talarek de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Krysiewicz met een sublieme pass. Bojko rent richting de bal. Bojko speelt de bal door. Polimena rent richting de bal. Polimena schiet op doel. Livaja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Orpiszewski passt de bal met de wreef. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński passt de bal in één keer door. Tornese is nu in balbezit. Tornese draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Chimento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeląg met een sublieme pass. Bolchiş onderschept slim de pass. Orpiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Talarek kopt de bal weg. Kisieliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mayer. Kisieliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamgochyan komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:2

35e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Kisieliński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sai. Kisieliński raakt geblesseerd tijdens het duel. Jamgochyan komt bij de bal en schiet. Pumba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:3

38e minuut.
Bolchiş met een sublieme pass. Szeląg is nu in balbezit. Szeląg passt de bal zonder na te denken. Tornese is nu in balbezit. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Pumba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Klungelig pakt Krysiewicz de bal. Talarek is nu in balbezit. Talarek passt de bal zonder na te denken. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamgochyan geeft een hoge lob. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński passt de bal met de wreef. Talarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tornese verovert de bal door een tackle van achteren. Tornese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 70%, KP ROSSONERI Wałcz 30%.
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:3

49e minuut.
Mo bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczot verovert de bal door een tackle van achteren. Czeczot passt de bal in één keer door. Tornese rent richting de bal. Tornese draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kiepski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orpiszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Orpiszewski met een sublieme pass. Kisieliński heeft problemen om de bal te vangen. Kisieliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Jamgochyan verovert de bal door een tackle van achteren. Szeląg speelt de bal door. Tornese is nu in balbezit. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Pumba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:4

59e minuut.
Chimento rent richting de bal. Chimento geeft de bal voor. Talarek probeert de bal met de borst te controleren. Tornese is nu in balbezit. Tornese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Chimento probeert naar een medespeler te passen. Kiepski probeert naar een medespeler te passen. Bolchiş heeft problemen om de bal te vangen. Kisieliński rent richting de bal. Kisieliński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kiepski geeft een lange en hoge pass. Szymczyk met een sublieme pass. Tornese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tornese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:5

71e minuut.
Pyda speelt de bal door. Kisieliński is nu in balbezit. Met opzet legt Sai zijn tegenspeler op de grond. Sai is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

75e minuut.
Bojko rent richting de bal. Bojko passt de bal met de wreef. Polimena rent richting de bal. Kisieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisieliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bolchiş kopt de bal weg. Inworp. Orpiszewski met een snelle inworp. Kisieliński is nu in balbezit. Kisieliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Orpiszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Tornese de bal. Talarek is nu in balbezit. Tornese verovert de bal door een tackle van achteren. Tornese draait met de bal, schiet en ... Pumba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bolchiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisieliński rent richting de bal. Pumba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chimento geeft een lange en hoge pass. Kisieliński kopt de bal weg. Klungelig pakt Tornese de bal. Tornese haalt uit met een fantastische trap. Pumba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS `Piast` Gliwice 73%, KP ROSSONERI Wałcz 27%.
GKS `Piast` Gliwice - KP ROSSONERI Wałcz 0:6