Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Open Your Home -> www.oyh.pl Piwo Krosno
pm532-1 Tactiek Lech 4-1-3-2
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
46.6 gemiddelde waardering 58.7
good Schieten excellent
average Passen formidable
solid Verdedigen very good


20e minuut.
Plevka speelt de bal door. Mijatović rent richting de bal. Mijatović speelt de bal door. Lakwa rent richting de bal. Lakwa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Acabado rent richting de bal. Acabado passt de bal in één keer door. Górecki met een sublieme pass. Daar is Hughes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes draait met de bal, schiet en ... Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mijatović is nu in balbezit. Mijatović geeft een lange en hoge pass. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - Piwo Krosno 0:1

41e minuut.
Tomescu trapt de bal weg van het doel. Górecki kopt de bal weg. Plevka geeft de bal voor. Lakwa is nu in balbezit. Lakwa draait met de bal, schiet en ... Tomescu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 55%, Piwo Krosno 45%.
Open Your Home -> www.oyh.pl - Piwo Krosno 0:1

46e minuut.
Korhola komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Mijatović passt de bal met de wreef. Korhola bereikt de bal nog maar net als eerste. Korhola passt de bal in één keer door. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Inworp. Allori komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Allori kopt de bal weg. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Melisz verovert de bal door een tackle van achteren. Mijatović onderschept slim de pass. Mijatović schiet op doel. Tomescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hughes rent richting de bal. Hughes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - Piwo Krosno 0:2

55e minuut.
Wdowczyk probeert naar een medespeler te passen. Topcia is nu in balbezit. Topcia passt de bal zonder na te denken. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulubey begaat een overtreding. Hughes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Masnič zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakwa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pisecki komt het veld opgelopen.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wydżga komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Malaško kopt de bal weg. Klungelig pakt Ulubey de bal. Plevka is nu in balbezit. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel. Tomescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mijatović rent richting de bal. Mijatović geeft de bal voor. Hughes maakt een snoekduik en kopt de bal. Tomescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes geeft de bal voor. Tomescu met een sublieme pass. Górecki rent richting de bal. Górecki geeft een lange en hoge pass. Tomescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal met de wreef. Ulubey geeft een lange en hoge pass. Korhola rent richting de bal. Korhola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hughes rent richting de bal. Hughes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Open Your Home -> www.oyh.pl - Piwo Krosno 0:3

81e minuut.
Masnič speelt de bal door. Plevka rent richting de bal. Plevka passt de bal in één keer door. Hughes is nu in balbezit. Hughes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Open Your Home -> www.oyh.pl 71%, Piwo Krosno 29%.
Open Your Home -> www.oyh.pl - Piwo Krosno 0:3