Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Attylas_Team AC. MORVAD
433 Tactiek ALTER
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 50
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Şofrone passt de bal zonder na te denken. Daar is Miškauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wat een zware overtreding van Pokorny ... Strafschop! Pokorny is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Miškauskas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Miškauskas kan niet meer verder spelen. Canjels komt het veld opgelopen. Piloni kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wdowczyk bokst de bal weg. Piloni speelt de bal door. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Attylas_Team - AC. MORVAD 0:1

6e minuut.
Szwykowski met de inworp. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone met een sublieme pass. Daar is Canjels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canjels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Münim rent richting de bal. Şofrone rent richting de bal. Şofrone met een sublieme pass. Canjels rent richting de bal. Canjels draait met de bal, schiet en ... Wdowczyk bokst de bal weg.

19e minuut.
Münim met een sublieme pass. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone passt de bal zonder na te denken. Canjels is nu in balbezit. Canjels draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Johanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Attylas_Team - AC. MORVAD 0:2

20e minuut.
Piloni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Münim rent richting de bal. Münim geeft een hoge lob. Şofrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofrone draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Attylas_Team - AC. MORVAD 0:3

26e minuut.
Istenes onderschept slim de pass. Istenes speelt de bal door. Münim speelt de bal door. Canjels rent richting de bal. Canjels draait met de bal, schiet en ... Wdowczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Şofrone met een sublieme pass. Canjels rent richting de bal. Canjels passt de bal met de wreef. Daar is Piloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piloni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone draait met de bal, schiet en ... Wdowczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attylas_Team 77%, AC. MORVAD 23%.
Attylas_Team - AC. MORVAD 0:3

49e minuut.
Portillo rent richting de bal. Portillo passt de bal met de wreef. Wiater is nu in balbezit. Wiater schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Attylas_Team - AC. MORVAD 1:3

50e minuut.
Portillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stolpe komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Münim passt de bal in één keer door. Daar is Piloni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piloni passt de bal in één keer door. Canjels bereikt de bal nog maar net als eerste. Canjels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rorong onderschept slim de pass. Rorong geeft een lange en hoge pass. Istenes is nu in balbezit. Canjels verovert de bal door een tackle van achteren. Canjels schiet op doel. Wdowczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Canjels rent richting de bal. Istenes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Canjels is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Münim zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Şofrone kopt de bal weg. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone schiet op doel. Wdowczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Johanson geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rorong geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Şofrone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofrone schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Attylas_Team - AC. MORVAD 1:4

74e minuut.
Thanh Tuấn speelt de bal door. Münim is nu in balbezit. Münim passt de bal met de wreef. Şofrone is nu in balbezit. Şofrone haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Faigle kan de bal niet met de borst controleren. Faigle speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Stolpe de bal onder controle te krijgen. Piloni rent richting de bal. Piloni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wdowczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Szwykowski speelt de bal door. Şofrone heeft problemen om de bal te vangen. Şofrone passt de bal met de wreef. Piloni is nu in balbezit. Piloni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Attylas_Team 62%, AC. MORVAD 38%.
Attylas_Team - AC. MORVAD 1:4