Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vodka Squad FC Pogwizdów
433M Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
33 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 43.8
formidable Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen good


2e minuut.
Gujdár geeft de bal voor. Macía kopt de bal weg. Kolbus rent richting de bal. Kolbus schiet op doel. Błażejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kolbus is nu in balbezit. Kolbus speelt de bal door. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Błażejczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 1:0

6e minuut.
Daar is Baidinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radan rent richting de bal. Baidinger onderschept slim de pass. Baidinger geeft een hoge lob. Stijger springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Huenchumilla is nu in balbezit. Huenchumilla geeft een hoge lob. Radan is nu in balbezit. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özdeğirmenci met een harde bal richting middenveld. Radan kopt de bal weg. Klungelig pakt Fernández Cuesta de bal. Fernández Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rivero trapt de bal weg. Villamayor kopt de bal weg. Radan geeft een lange en hoge pass. Kolbus maakt een snoekduik en kopt de bal. Błażejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Škundrić is nu in balbezit. Škundrić passt de bal zonder na te denken. Gujdár probeert naar een medespeler te passen. Huenchumilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Huenchumilla geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Fernández Cuesta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reiss komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Machado rent richting de bal. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado is nu in balbezit. Kolbus is nu in balbezit. Kolbus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 2:0

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Błażejczyk trapt de bal weg. Villamayor kopt de bal weg. Machado heeft problemen om de bal te vangen. Machado haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Villamayor geeft een lange en hoge pass. Macía heeft problemen om de bal te vangen. Kolbus met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Huenchumilla met de inworp. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor geeft de bal voor. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zatelli heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 3:0

25e minuut.
Zatelli rent richting de bal. Kolbus verovert de bal door een tackle van achteren. Kolbus met een sublieme pass. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Macía bereikt de bal nog maar net als eerste. Macía haalt uit met een fantastische trap. Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Koşaralp geeft een lange en hoge pass. Ghazouani kopt de bal weg. Arnaudeau probeert naar een medespeler te passen. Reiss is nu in balbezit. Reiss draait met de bal, schiet en ... Rivero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Villamayor passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Machado probeert naar een medespeler te passen. Macía is nu in balbezit. Macía draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 4:0

38e minuut.
Villamayor is nu in balbezit. Villamayor passt de bal met de wreef. Radan is nu in balbezit. Radan geeft een hoge lob. Machado kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Radan is nu in balbezit. Radan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kolbus de bal. Kolbus schiet op doel. Błażejczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 44%, FC Pogwizdów 56%.
Vodka Squad - FC Pogwizdów 5:0

49e minuut.
Radan met een sublieme pass. Machado is nu in balbezit. Machado passt de bal zonder na te denken. Huenchumilla rent richting de bal. Huenchumilla geeft de bal voor. Błażejczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kolbus is nu in balbezit. Kolbus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 6:0

53e minuut.
Radan rent richting de bal. Radan passt de bal in één keer door. Kolbus rent richting de bal. Kolbus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 7:0

54e minuut.
Macía passt de bal met de wreef. Kolbus heeft problemen om de bal te vangen. Kolbus speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Machado passt de bal met de wreef. Macía probeert naar een medespeler te passen. Özdeğirmenci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolbus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolbus schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gralewski met de inworp. Huenchumilla geeft een lange en hoge pass. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Gralewski met een snelle inworp. Huenchumilla geeft de bal voor. Klungelig pakt Machado de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk bokst de bal weg.

64e minuut.
Kolbus rent richting de bal. Kolbus probeert naar een medespeler te passen. Macía is nu in balbezit. Macía schiet op doel. Błażejczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 8:0

66e minuut.
Kurşun geeft een lange en hoge pass. Ghazouani heeft problemen om de bal te vangen. Macía probeert naar een medespeler te passen. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal in één keer door. Kolbus rent richting de bal. Kolbus draait met de bal, schiet en ... Błażejczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Kolbus onderschept slim de pass. Villamayor met een sublieme pass. Tolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado onderschept slim de pass. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ghazouani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huenchumilla met de inworp. Villamayor geeft een hoge lob. Kolbus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Özdeğirmenci de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 9:0

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Radan de bal onder controle te krijgen. Tolo rent richting de bal. Radan onderschept slim de pass. Radan geeft een hoge lob. Kolbus krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Huenchumilla met een snelle inworp. Villamayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamayor geeft een lange en hoge pass. Kolbus heeft problemen om de bal te vangen. Kolbus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vodka Squad - FC Pogwizdów 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vodka Squad 23%, FC Pogwizdów 77%.
Vodka Squad - FC Pogwizdów 10:0