Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mikoos Team korona_mks
442 v7 Tactiek ble
53% Balbezit 47%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.5 gemiddelde waardering 58.3
good Schieten excellent
solid Passen solid
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Jędrzejak is nu in balbezit. Saygınbay verovert de bal door een tackle van achteren. Moţatu onderschept slim de pass. Moţatu geeft een hoge lob. Collet maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulvirenti bokst de bal weg.

9e minuut.
Heimdal passt de bal in één keer door. Daar is Băşulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băşulescu speelt de bal door. Galeoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Poelemans trapt de bal weg van het doel. Moţatu kopt de bal weg. Collet bereikt de bal nog maar net als eerste. Collet schiet op doel. Pulvirenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Galeoni is nu in balbezit. Galeoni geeft een lange en hoge pass. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - korona_mks 0:1

15e minuut.
Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cacoveanu ... Strafschop! Buga raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toàn neemt zijn aanloop. Poelemans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mikoos Team - korona_mks 0:2

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Balcer de bal onder controle te krijgen. Băşulescu kopt de bal weg. Daar is Valença, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buga bereikt de bal nog maar net als eerste. Buga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulmanu komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Valença rent richting de bal. Valença geeft de bal voor. Ranogajec rent richting de bal. Jędrzejak onderschept slim de pass. Jędrzejak draait met de bal, schiet en ... Pulvirenti bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikoos Team 50%, korona_mks 50%.
Mikoos Team - korona_mks 0:2

46e minuut.
Savić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Daar is Kajzerka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huberthus is nu in balbezit. Namdar rent richting de bal. Namdar geeft een hoge lob. Collet krijgt zijn hoofd ertegen. Pulvirenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cacoveanu passt de bal met de wreef. Collet is nu in balbezit. Calangiu rent richting de bal. Collet verovert de bal door een tackle van achteren. Collet schiet op doel. Pulvirenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Daar is Moţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kajzerka is nu in balbezit. Moţatu begaat een overtreding. Moţatu krijgt een gele kaart. Kajzerka raakt geblesseerd tijdens het duel. Kondrat komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Moţatu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jędrzejak de bal. Saygınbay rent richting de bal. Jędrzejak onderschept slim de pass. Jędrzejak draait met de bal, schiet en ... Pulvirenti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Heimdal kopt de bal weg. Toàn is nu in balbezit. Huberthus is nu in balbezit. Toàn onderschept slim de pass. Toàn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Huberthus passt de bal met de wreef. Jędrzejak rent richting de bal. Saygınbay maakt een afschuwelijke overtreding. Saygınbay krijgt een gele kaart. Jędrzejak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moţatu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Namdar rent richting de bal. Namdar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mikoos Team 21%, korona_mks 79%.
Mikoos Team - korona_mks 0:2