Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GUKS Gorzkowice FC Netta
5-3-2 - c Tactiek NETTA
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten formidable
solid Passen excellent
very good Verdedigen solid


10e minuut.
Muzyka is nu in balbezit. Chańko onderschept slim de pass. Maltese geeft een lange en hoge pass. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko passt de bal zonder na te denken. Presa is nu in balbezit. Presa draait met de bal, schiet en ... Koryzna probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - FC Netta 0:1

21e minuut.
Fąfara is nu in balbezit. Herjólfsson verovert de bal door een tackle van achteren. Herjólfsson met een sublieme pass. Diop-Mambety heeft problemen om de bal te vangen. Diop-Mambety schiet op doel. Kuziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Maltese kopt de bal weg. Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Loore is nu in balbezit. Chańko rent richting de bal. Chańko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GUKS Gorzkowice - FC Netta 0:2

35e minuut.
Kołomyjski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołomyjski passt de bal met de wreef. Witkowski met een sublieme pass. Chańko rent richting de bal. Chańko schiet op doel. Koryzna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Witkowski is nu in balbezit. Witkowski met een sublieme pass. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa schiet op doel. Muzyka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Maltese zal de hoekschop nemen. Prestipino onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 62%, FC Netta 38%.
GUKS Gorzkowice - FC Netta 0:2

50e minuut.
Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Maltese probeert naar een medespeler te passen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Brylski passt de bal in één keer door. Witkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Witkowski passt de bal in één keer door. Presa bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa draait met de bal, schiet en ... Koryzna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Quaini passt de bal zonder na te denken. Chańko is nu in balbezit. Benincasa rent richting de bal. Chańko onderschept slim de pass. Chańko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Quaini heeft problemen om de bal te vangen. Diop-Mambety rent richting de bal. Quaini maakt een afschuwelijke overtreding. Quaini krijgt een gele kaart. Diop-Mambety wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Diop-Mambety kan niet meer verder spelen. Veronelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GUKS Gorzkowice 49%, FC Netta 51%.
GUKS Gorzkowice - FC Netta 0:2