Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.007
  • Stadion: San Siro
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8551
Internazionale F.C. juventus 1984
442 Tactiek juve
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
19 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 30.6
formidable Schieten poor
excellent Passen average
good Verdedigen good


1e minuut.
Vraštil passt de bal met de wreef. Osipowicz rent richting de bal. Osipowicz passt de bal zonder na te denken. Theoklitos geeft een hoge lob. Stolarczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - juventus 1984 1:0

9e minuut.
Osipowicz controleert de bal met de borst. Garţenştein bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraštil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vraštil geeft een lange en hoge pass. Stolarczyk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Theoklitos passt de bal met de wreef. Daar is Shipkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk haalt uit met een fantastische trap. den Bosscher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - juventus 1984 2:0

18e minuut.
Renaux geeft een lange en hoge pass. Vraštil kan de bal niet met de borst controleren. Vraštil probeert naar een medespeler te passen. Osipowicz is nu in balbezit. Osipowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Theoklitos controleert de bal met de borst. Theoklitos speelt de bal door. Mdivani heeft problemen om de bal te vangen. Mdivani geeft de bal voor. Osipowicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - juventus 1984 3:0

26e minuut.
Klungelig pakt Vraštil de bal. Vraštil probeert naar een medespeler te passen. Theoklitos probeert naar een medespeler te passen. Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz haalt uit met een fantastische trap. den Bosscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Omorčin bereikt de bal nog maar net als eerste. Omorčin passt de bal zonder na te denken. Bøgvad is nu in balbezit. Bøgvad draait met de bal, schiet en ... Bizoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - juventus 1984 3:1

42e minuut.
Delura rent richting de bal. Theoklitos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vraštil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vraštil geeft een lange en hoge pass. Stolarczyk is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mdivani met een snelle inworp. Stodolny is nu in balbezit. Stodolny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stolarczyk de bal. Stolarczyk schiet op doel. den Bosscher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale F.C. 22%, juventus 1984 78%.
Internazionale F.C. - juventus 1984 3:1

52e minuut.
Renaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz rent richting de bal. Theoklitos bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz rent richting de bal. Osipowicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Renaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Renaux speelt de bal door. Vraštil speelt de bal door. Osipowicz is nu in balbezit. Osipowicz draait met de bal, schiet en ... den Bosscher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Internazionale F.C. - juventus 1984 4:1

65e minuut.
Stolarczyk geeft een hoge lob. Golias heeft problemen om de bal te vangen. Shipkov is nu in balbezit. Stolarczyk onderschept slim de pass. Stolarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vraštil is nu in balbezit. Vraštil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stolarczyk de bal. Osipowicz rent richting de bal. Osipowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Popielak geeft een hoge lob. Vraštil is nu in balbezit. Vraštil probeert naar een medespeler te passen. Stolarczyk is nu in balbezit. Stolarczyk schiet op doel. den Bosscher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mdivani rent richting de bal. Paal!

84e minuut.
Popielak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vraštil met de inworp. Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz geeft de bal voor. Paal! Stolarczyk rent richting de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Timić probeert naar een medespeler te passen. Stolarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Theoklitos met een sublieme pass. Osipowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Osipowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Internazionale F.C. 33%, juventus 1984 67%.
Internazionale F.C. - juventus 1984 4:1