Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC GLAZURNIK B Team
defglaz 1 Tactiek 2018
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
21 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
56.9 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten solid
excellent Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Inworp. Việt Khôi met een snelle inworp. van der Woude rent richting de bal. van der Woude geeft een hoge lob. Doscă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
van der Woude met een sublieme pass. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando speelt de bal door. van der Woude is nu in balbezit. van der Woude draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xander-Arnold met de inworp. Vergaert geeft de bal voor. Gilanyan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - B Team 0:1

26e minuut.
Trzonek trapt de bal weg van het doel. Vergaert kopt de bal weg. Daar is Kuźniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vergaert geeft een lange en hoge pass. Podradský onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajzer met de inworp. Vergaert geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Özkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Tuskán verovert de bal door een tackle van achteren. Tuskán met een sublieme pass. Oleinik rent richting de bal. Cabatuando onderschept slim de pass. Cabatuando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trzonek trapt de bal weg. Việt Khôi kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuskán de bal. Tuskán geeft een lange en hoge pass. Trzonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando haalt uit met een fantastische trap. Trzonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC GLAZURNIK - B Team 1:1

33e minuut.
Yuste geeft een hoge lob. Inworp. Việt Khôi met de inworp. Tuskán rent richting de bal. Tuskán haalt uit met een fantastische trap. Trzonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Việt Khôi neemt de hoekschop. Daar is Oleinik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabatuando rent richting de bal. Cabatuando draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cabatuando bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabatuando geeft de bal voor. Việt Khôi speelt de bal door. Tuskán rent richting de bal. Tuskán draait met de bal, schiet en ... Trzonek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - B Team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 42%, B Team 58%.
FC GLAZURNIK - B Team 2:1

47e minuut.
Klungelig pakt Tuskán de bal. Tuskán passt de bal zonder na te denken. Doscă is nu in balbezit. Doscă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - B Team 3:1

53e minuut.
Vergaert onderschept slim de pass. Vergaert probeert naar een medespeler te passen. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ... Özkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC GLAZURNIK - B Team 3:2

60e minuut.
Daar is Buonavoglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuskán is nu in balbezit. Buonavoglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuskán verovert de bal door een tackle van achteren. Tuskán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Việt Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Khôi geeft de bal voor. Oleinik heeft problemen om de bal te vangen. Cabatuando is nu in balbezit. Cabatuando haalt uit met een fantastische trap. Trzonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Xander-Arnold speelt de bal door. Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste probeert naar een medespeler te passen. Tuskán rent richting de bal. Tuskán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
van der Woude probeert naar een medespeler te passen. Pyskaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyskaty passt de bal zonder na te denken. Doscă rent richting de bal. Doscă geeft een lange en hoge pass. Trzonek bokst de bal weg.

85e minuut.
Oleinik onderschept slim de pass. Doscă is nu in balbezit. Doscă geeft een lange en hoge pass. Tuskán rent richting de bal. Tuskán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC GLAZURNIK 36%, B Team 64%.
FC GLAZURNIK - B Team 3:2